Wpis z mikrobloga

Jak ja nienawidzę tego życia przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola z***anego... ogarnia mnie totalny nihilizm. Kawa nie smakuje już tak, jak wcześniej. Jedną stroną wchodzi, drugą wychodzi. Nawet ostatnio nawet nie mam sił popracować nad chemią, bo przecież po co? Potrzymam dzięki temu za rękę, przytulę dziewczynę? No wiadomo, że nie.
Już nawet nie myślę co będzie dalej. Wiem, że nic mnie nie czeka, bo przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 i zakola nigdy nie będę miał dziewczyny, a potem żony dzieci i rodziny, niezależnie od tego kim bym był i co bym robił, co 10.02.2016r. pokazała mi hipergamiczna bestia #p0lka patrycja. Po co się starać, robić cokolwiek, skoro i tak nigdy nie doświadczę tego, czego pragnę. A nie pragnę milionów, samochodu za 300k czy podróży dookoła świata. Ja pragnę tylko potrzymać za rękę, przytulić dziewczynę. I te pragnienia przez karłowatość 168,5cm doprowadzą mnie prosto do trumny. Nie chcę tego pseudożycia.
#przegryw #depresja #zalesie #tfwnogf #stulejacontent
k.....y - Jak ja nienawidzę tego życia przez karłowatość 168,5cm, polacki ryjec 1/10 ...

źródło: comment_nT1BkDI354K5W8u6rzqZyMhzEvTD0N5B.jpg

Pobierz
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach