Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Mirki, właśnie wyeksportowałem moje hasła z przeglądarki i jestem załamany XD używam 3 haseł na przemian i nie sąsuper skomplikowane.
Do rzeczy:
Jak zrobić by było dobrze? Coś kolega wspominał o "portfelach haseł" - tam mam zapisane jakies turbo łańcuszki znaków, a ja loguje sie tym "portfelem". Czy jest ktoś kto wytłumaczy jak krowie na rowie jak to wdrożyć w życie?
Ewentualnie poradnik jakiś. Uzywam logowanie dwuetapowe tylko do fb XD a nei wiem jak wdrożyć to na wiekszej ilości portali ewentualnie.
Ktoś coś?
@draakul zobacz no
dzień później ogarnąłem metodą prób i błędów ale przez ten dzień musiałem przepisywać te randomowe znaki z backupu na papierze, w tym do protona do którego były dwa hasła xDDD