Wpis z mikrobloga

@logistyczne_info
To teraz ty wysil mozg, jeżdżę codziennie samochodem do pracy po dużym mieście. I robię rocznie 10 tys. A są osoby które nie jeżdżą codziennie tylko właśnie weekendowo. Chcesz sie założyć o cały swój majątek ze istnieją na rynku 10 letnie Golfy z przebiegiem 50 tys?
@Mac02: o nic się nie będę zakładał, zwłaszcza że nie bardzo bys miał czym równoważyć zakładu, chce OP nie kupi. Dla mnie to gowno i 200k minimum skręcone. Golf to raczej samochód dla małolatów, zwłaszcza cztery generacje wstecz, ale każdy wydaje pieniądze jak chce. Skoro robisz 10k to najechałbys dwa razy więcej w te 10 lat ale z kim ja rozmawiam :) pozdrawiam łowców okazji i EOT z mojej strony :)
@logistyczne_info możesz wytłumaczyć po co ktoś skrecajac licznik nie kręci do "o, nieźle, całkiem mały przebieg" tylko do "nierealny przebieg" jak to nazwales?
Poza tym jak oblicxyles, że każdy robi golfem minimum 25k/rok? XD
@chudy_lolo: ogolnie jakbym chcial takie proste auto to jak najbardziej, ale ja sie szybko nudze i jak nie ma chociaz troche wygody tylko przyslowiowa “bieda” to jazda takim autem by mnie nie cieszyla..
Mysle ze bedziesz zadowolony.
@Sharan tak, rejestrowany od lutego 2015 (28kkm) i wszystko się zgadza, więc jeżeli kobieta nie nakręciła 200kkm przed 2015 i skręciła przed tym przeglądem to nie ma powodów aby jej nie wierzyć( ͡º ͜ʖ͡º)