Wpis z mikrobloga

mirki mam takie pytanko, czy jadł ktoś może pizzę z papryczką carolina reaper w sieci pizzaboyz i jest w stanie opisać swoje wrażenia? wczoraj mój #niebieskiepaski dał radę zjeść tylko jeden kawałek, wcześniej w różnych miejscach kanapki z pulled porkiem itp z sosami na bazie tej papryczki lub świeżą papryczką nie robiły na nas specjalnego wrażenia i jestem ciekawa czy trafialiśmy wcześniej na jakieś #oszukujo czy sos w pizzaboyz jest jakoś podkręcany ( ͡° ͜ʖ ͡°)

drylownicadomalin - mirki mam takie pytanko, czy jadł ktoś może pizzę z papryczką car...

źródło: comment_VSU8uV3kbvdOdw2mMGtqoRNAsEEohFhn.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Camel665: ( ͡° ʖ̯ ͡°) rozumiem w jednym miejscu ale w tylu lokalach (całe ceregiele z podpisywaniem oświadczenia, rękawiczkami, opisami jak to ludzie płaczą i nie dają rady)... eeeeh. na wszystkim już porządnych ludzi oszukujo.
  • Odpowiedz
@Camel665: przy burgerze z jolokią czułam w zasadzie spuchnięte usta i pieczenie w ustach ale całość szczerze była dość dobra- papryczki było kilkanaście cieniutkich plasterków

@PanKracy582: do tej pory przy różnych daniach z "carolina reaper" (wychodzi na to ze tylko tak to nazywali) max co poczułam to lekkie drętwienie języka i taki strzał trwający ok minuty jak po znieczuleniu u dentysty kiedy musiałam skupić się żeby dać radę
  • Odpowiedz
@drylownicadomalin:
Jak zjadłem papryczkę to najpierw przez kilka sekund zwykła ostrość, potem zaczęło się piekło.
Spocony, czerwony, żyły wyszły na czoło, smarkanie, siedzieć źle, leżeć źle, stać źle.
Ratunek w mleku i suchy chleb do ryja.
W nocy poty i dreszcze, prześcieradło można było wykręcać.
Na drugi dzień przy wyjściu to samo, czoło do kafelek na ścianie przykładałem bo dawało
  • Odpowiedz