Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Aedemkun: akurat Wałęsę można usprawiedliwić jego niskim wykształceniem (zawodówka), w przeciwieństwie do doktor habilitowanej nauk prawnych Pawłowicz, a jak ona pisze to wszyscy wiemy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 46
@Marek1991 Moim zdaniem to nie ma tak, że dobrze albo że nie dobrze. Gdybym miał powiedzieć, co cenię w życiu najbardziej, powiedziałbym, że ludzi. Ekhm... Ludzi, którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam. I co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec,
  • Odpowiedz
  • 6
A później tak się psują te VW jak pracownicy nie wiedzą, że tłok powinien pracować w cylindrze, a nie w rurze wydechowej( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
@artpop jak czytam te wpisy Pawłowicz i innych oszołomów to naprawdę wydaje mi się że oni robią wszystko, aby ludzie wstydzili się poglądów chociaż zbliżonych do ich poglądów. Przecież nikt normalny (podkreślenie) nie twierdzi że każdy gej to od razu rureczki i cienki głosik. Gej też facet. Jak w przykładzie, mechanikiem też może być. I nic nikomu do tego. Konserwatyści powinni skupić się na typowych dewiacjach które powinno się krytykować, a
  • Odpowiedz