Wpis z mikrobloga

Wszyscy z tagu #przegryw #stulejacontent są serio pie*dolnięci xD
Po c--j wam ta dziewczyna, skoro nic nie może jej zaoferować? Macie samochód, mieszkanie, jakiś fajny charakter albo chociaż morde? Nie!
Zakompleksieni na punkcie swojego wyglądu, zadufani z wielkim ego myślicie, że świat się kręci w okół was.
Macie krzywy ryj? No to ku*wa się do tego przyzwyczajcie, macie niski wzrost? to wykorzystuj to, nie wiem, w--------j się w kolejce między ludźmi albo coś. Ja jestem niepełnosprawny i co? Mam siedzieć i się nad sobą użalać, nie wychodzić z domu? Przez to mam prawo jazdy na automaty, manualami nie mogę jeździć. To co? Mam się czuć gorszy? 99% polaków cebulaków jeździ manualami mówiąc JA TAM WOLE MIEĆ KONTROLE NAD AUTEM albo ŁO PANIE ŚWIAGIER WÓJKA STRYJA MIAŁ AUTOMAT I MU ZEPSUŁ xD A prawda jest taka, że A) boją się nieznanego i B) nie stać ich. Tak samo z wami xD
#popularnaopinia #przemyslenia #takaprawda
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mati9815 potrzeba bliskości drugiej osoby, czułości i pragnienie zakochania się jest naturalne i podstawowe. Kiedy z jakiegoś powodu jest to dla danej osoby niewykonalne, to narasta w niej frustracja i wylewa ja np. na wypoku. Do tego się nie da przyzwyczaić w pełni.
  • Odpowiedz
@mati9815 jak chcesz ze mną rozmawiać to czytaj ze zrozumieniem moje wypowiedzi i nie podawaj mibw odpowiedzi argumentów z d--y. Póki co nie mam wrażenia rozmowy z inteligentna istota, więc opuszczam ten wątek.
  • Odpowiedz
@mati9815: Po co się produkujesz, ludzie od dawna im próbują wytłumaczyć, że są najzwycajniej w świecie s---------i, a oni dalej swoje. Czytaj, smiej się ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Khraell: Jedyne co jest w nich s---------e to użalanie się nad sobą. Powinni olać kobiety i tyle, wiadomo, popęd seksualny nie zaniknie, ale godność jest ważniejsza. Wówczas można krytykować s----------e kobiet z pozycji wolnego mężczyzny, świadomego
  • Odpowiedz
A co dziewczyny mają do zaoferowania?

@Thachi: To po co wam dziewczyny, skoro nie mają nic do zaoferowania. Wytłumacz, bo nie rozumiem. Boli was odrzucenie przez osoby, którymi i tak gardzicie? Gdzie tu sens, gdzie logika?
  • Odpowiedz
@Ribelo mi dziewczyny nie sa potrzebne. Ogolnie pije do tego z wartosc kobiety ogranicza się tylko do jek wyglądu i kiedy kobietom to jest na reke to to wykorzystują, a kiedy nie to placza o feminizmie.

Moim zdaniem kobiety powinny aspirowac wyżej, ale jednoczesnie odrzucic swoje przywileje
  • Odpowiedz