Aktywne Wpisy
Od dwóch miesięcy rozmowy na Mikro toczą się wokół cen mieszkań i kredytów
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
A podejrzewam że większość ekspertów to wiek 18-22 lata i brak zdolnosci kredytowej nawet na samochód za 20 000zł a co dopiero mieszkanie.
A pewnie i są tacy co nawet na TV 55cali nie dostało by kredytu
Nie mówię, ze wszyscy, bo pewnie i są tacy co mają kasę na mieszkanie lub możliwość wzięcia mieszkania za pomocą pozyczki bankowej
Ale ilu takich jest na tym portalu 10-15% reszta to dzieciarnia co udaje, że problem ich dotyczy i są w rozterce spowodowanej tą bańką cenową
Skoki narciarskie na fali i grono ekspertów, igrzyska olimpijskie i grono ekspertów, starcia partii politycznych i grono ekspertów.
czechu_slowacja +115
520 089 + 202 = 520 291
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
No dzień dobry, dobry wieczór. Wziąłem i objechałem Tatry. Pozdrawiam.
#rowerowyrownik #wieprzbiega #rower #tatry
Skrypt | Statystyki
Pytanie do ogarniętych mirasów. Chiałbym stworzyć stronę na której wyświetlać się będzie wartość z czujnika analogowego. Mam przetwornik ADC, skrypt w Pythonie zbierajacy dane z czujnika do zmiennej. Mam zahostowany jakiś serwer oparty o node.js w serwisie firebase.
Problem polega na tym że moja wiedza z JavaScript jest praktycznie zerowa. W pythonie biblioteka json pozwala mi wyrzucić aktualną wartość do pliku .json, stamtąd już podobno można ją jakoś pobrać, żeby odświeżała się asynchronicznie bez odświeżania strony XmlHttpRequest?
Problem polega na tym że wartość w .json odświeża mi sie dopiero jak zrobie 'firebase deploy'
Wiem że zostanę zjedzony przez chłopaków co mają AJAX'a w małym paluszku, ja jestem po Elektrotechnice i mam spore braki w programowaniu, ale chciałbym się tego nauczyć.
ip_raspberry/adc/temperature który przy wykonaniu GET zwraca aktualnego jsona z wartością z przetwornika. Teraz na stronie wystarczy że zrobisz asynchroniczny XMLHttpRequest po tego jsona i po sparsowaniu ustawisz dane w odpowiednim miejscu, chyba że zależy ci na niemal zerowym czasie reakcji na zmiany to wtedy jak wyżej, lepsze będą websockety
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
https://firebase.google.com/docs/firestore/query-data/listen - dokumentacja na temat live update,
możesz użyć https://parceljs.org/ jesli nie chce ci się manualnie konfigurować buildu