Aktywne Wpisy

Mimikotka +207
Serce mi pękło na milion kawałków. Ciężko opisać ten moment gdy przychodzi fala myśli i ta realizacja, że to być może jest już koniec.
SOR, tryb pilny. Zbyt słaba by operować, za duże zagrożenie życia. Udało się po paru dniach ją ustabilizować i operacja została przeprowadzona i sprawdzenie niedrożności jelit.
Guz, Guzy… rozlane po jelitach. Operator bał się dotknąć czegokolwiek.
Niestety
SOR, tryb pilny. Zbyt słaba by operować, za duże zagrożenie życia. Udało się po paru dniach ją ustabilizować i operacja została przeprowadzona i sprawdzenie niedrożności jelit.
Guz, Guzy… rozlane po jelitach. Operator bał się dotknąć czegokolwiek.
Niestety
źródło: IMG_5098
Pobierz
Urynowyurynator +14
U mnie odczuwalna -14C. I weź tu człowieku teraz idź pracować gdzieś na dworze bez żadnego ogrzewania czy ochrony, albo na jakąś hale gdzie jest niewiele ponad 0C.
Pracowałem kiedyś na budowie w zimie i to nie jest praca, to tortura. Nie możesz się skupić, jedyne o czym myślisz to ten mróz i kiedy wrócisz do domu się ogrzać. O wiele bardziej wolałem pracować jak waliło słońce w łeb bo można było się
Pracowałem kiedyś na budowie w zimie i to nie jest praca, to tortura. Nie możesz się skupić, jedyne o czym myślisz to ten mróz i kiedy wrócisz do domu się ogrzać. O wiele bardziej wolałem pracować jak waliło słońce w łeb bo można było się

źródło: comment_rnpc3pJlTOqIx76U3RsvEN3duKZPCI3D.jpg
Pobierz