Aktywne Wpisy

Pawcio_cukierek +10
Nieprawidlowy_login +271
Dzisiaj kilka słów o swoim projekcie. Gra nazywa się Caribbean Tide i będzie uwspółcześnioną wersją Sea Dogs/Pirates of the Caribbean z domieszką AC: Black Flag. Realistyczna żegluga, handel towarami, zarządzanie własną kolonią spięte klamrą w postaci zwięzłej fabuły w basenie całego Morza Karaibskiego. Załogę rekrutujesz po tawernach, statki zdobywasz albo kupujesz, tak samo jak wszystkie towary a jak zabraknie kasy to załoga może wysadzić z własnego statku na najbliższej wyspie ( ͡
źródło: CT_S_04
Pobierz

@Burbazur: Może jakbyś uważał w szkole to wiedziałbyś, że antykoncepcja nie gwarantuje 100% skuteczności xD
Ale czego ja mogę oczekiwać od prawaka
Normalnie, wziąłem potencjalną liczbę aborcji i pomnożyłem razy koszt.
@mojefikcyjnekonto: Tylko że zabójstwo na zlecenie nie jest legalne nigdzie xD
I co to w ogóle jest za argument
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie kompromituj się bo widać, że masz braki w edukacji xD
Doedukuj się, dziecko.
Nie mam braku edukacji, ty masz zaś ciężkie klapy na oczach, bo w przeciwniku aborcji widzisz od razu polakatolika, nie dyskutanta a przeciwnika. Ja nie jestem ani wierzący, ani tabletce "dzień po" się sprzeciwiający. Sprzeciwiam się natomiast usuwaniu tego powstałego
@daniel42na_: To nie usuwaj, w razie czego. A od innych trzymaj sie z daleka ze swoja pseudo moralnoscią.
@daniel42na_: ale może by tak pozostawić wybór parze, która odczuje jego konsekwencje? XD to nie jest takie trudnie wiesz, zajmować się tylko swoim życiem, nie wpindalać się komuś z butami, nie mówić mu co ma jeść na obiad.
@daniel42na_: Jeśli już traktujemy to jako dziecko, to do 18rż rodzice podejmują wszelkie decyzje.
Podobnie dziecko samo się nie wypisze z religii.
Jeśli rodzice się zgodzili na aborcję to cóż ¯\_(ツ)_/¯
@daniel42na_: Ale dziecko niezaszczepiane szkodzi ludziom dookoła xD
Nie rozumiem