Wpis z mikrobloga

@sublingual: poprostu nie daje zadnego #!$%@? o rzeczy niemajace wplywu na moje zycie, a to jaka osoba reklamuje sie sklep, salon, siec komorkowa czy pogrzebowy takie wplywu nie ma

a i w moim wypadku roznica miedzy play a plus za ta sama oferte to prawie 800plnow xD mowimy o firmie i kilku numerach
@LordYasha jesteś tego pewien? Jeśli temat podchwycą media czy nawet samozwańczy ośrodek monitorowania treści rasistowskich i ksenofonicznych, przez co do Play przylgnie łatka "najbardziej rasistowskiej sieci komórkowej w Polsce", to myślę że jednak nie dzieci, a rodzice zdecydują portfelem (a zwłaszcza Ci lewicowi) oraz inne firmy które chciały współpracować z Play ale przez to że promują rasizm to współpraca może się odbić na wizerunku firmy i stracić znacznie więcej niż mogłoby zyskać
@iamtehwin: Jestem tego pewien. Ile to wykop robił gowno znalezisk i po czasie jedynie taka osoba/firma zyskiwała rozgłos a negatywne opinie ucichaly. Zresztą popłynąłeś z ta rasistowska siecią itp. No ale jak tak będzie to masz ode mnie skrzynke wódki. Myślisz, że wielkie firmy przejmują się tym co gada,myśli kilka jednostek? Masz przykład EA ludzie bojkotują jak się da a i tak kupują ich produkty i lootboxy, a potem w gronie
@iamtehwin Ten cały motyw jest mocno z fiuta i śmierdzi #!$%@?. Jak by takie rzeczy nie działy się choćby od zawsze. Np w sporcie. Dajmy na to typa co kradł rowery i robił #!$%@? (ibra) a teraz jest twarzą wielu produktów. ALE JAK TO KTOŚ TAKI?!?! W REKLAMACH?!
Typy, chodzi o target i rozgłos, więc nie wiem o co gorączka. Niektórzy się zachowują jak wielcy panowie z szanownych rodów. W sumie to