Wpis z mikrobloga

18ºC na termometrze w lutym w Szkocji (ʘʘ)
60 kilosow dolina rzeki Clyde, weszlo jak zimne piwko na plazy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Mega pozytywny poranek ...

Pochwale sie tez . ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dzis doszedlem do swojej idealnej wagi 95kg , zaczynajac od 125kg . XD
10 miechow pedalowania w sloncu, sniegu i deszczu ...

#rower #szkocja #clyde #wiosna #rzeka #emigracja #gravel #chwalesie
ijones - 18ºC na termometrze w lutym w Szkocji (ʘ‿ʘ)
60 kilosow dolina rzeki Clyde, ...

źródło: comment_8u0tFozVfoftbnsHxcfV2S5EhOC4eRtL.jpg

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ijones dzięki za odpowiedź. Ja tylko wiosna-lato sobie pojezdze, najczęściej trasa ok. 35km, dwa razy w życiu zrobiłem 100 tyle że u mnie duża nieregularnosc, pojezdze 3,4 dni codziennie I później tydzień albo dłużej nic. W tyn roku mam nadzieję, że będzie inaczej, rower to piękna rzecz. Powodzenia dalej Mirku! ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@ijones: Możesz podrzucić trasę na Google maps albo gdzieś? Wygląda zachęcająco, a miałam w planach w najbliższym czasie wrócić na rower, tylko muszę zmienić kasetę, bo przeskakuje na 4-6 biegu.
  • Odpowiedz
@Aenkill: Hej, powiem szczerze że nie mam pojecia jak zaznaczyć tę trase , bo te ścieżki nie są wogole zaznaczone na mapach Google .... Ale generalnie to bardzo trudno się zgubic, bo w wiekszosci pokrywa trasa pokrywa się ze szlakiem "Clyde Walkway"

Ja zaczynam od Strathclyde parku ( bo mieszkam na granicy z tymże parkiem ) i jade na południe wschodnim brzegiem Clyde az do New Lanark i Dalej na
  • Odpowiedz
@Naturmensch: Haha ! Czasem leci , takie życie . Na twarz też sie zdarza . ( ͡º ͜ʖ͡º)

Generalnie to błotnik bardzo poprawił sytuacje , bo nie jeżdże wiecznie z błotnistą kreską na plecach xD

A co do jazdy w zimie i deszczu to myśle że najlepszą rzeczą jaką zrobilem to kupiłem sobie specjalistyczne rowerowe ciuchy ( Goretex, Windstopper, i inne oddychajace hydrofobiczne materialy ),
  • Odpowiedz