Aktywne Wpisy

Pawel993 +141
źródło: HIWMVz4XoAA_ktf
Pobierz
M7RoyalMadrid +15
#gielda
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)
Krótkie pytanko... ile zarabiacie na giełdzie? Bo od jakiegoś czasu non stop widzę jakieś śmieciuchy, etfy, uśrednianie i inne giełdowe wpisy. Wydaje mi się, że wszyscy dookoła to jacyś znawcy giełdy/kryptowalut tylko ja jak taki debil jestem kompletnie zielony.
Ile zarabiacie znaczy oczywiście jakiś rząd wielkości typu 1000, 10 000, 100 000 zł w ciągu ostatniego roku a nie dokładną kwotę co do grosza ;)

![[AFERA] Allegro OdZyskaj za%^ało mi konsole](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4929ab43187b1549bdb8bac8b4070e0565255e3a1d61abc0f3e8f4e8efcad12f,q80.png)
Chce za pomoca polecenia w bashu wykonywac skrypt w vba/python ktory zaktualizuje mi dane w excelu.
Z tego co juz wiem .vbs pod linuxem nie wykonam, wiec moge przepiac vba na pythona ktory jest wykonywany pod linuxem. Tylko czy to mi zadziala? Ktowie?
sprawdź na podstawie prostego przykładu
Moim zdaniem znacznie uprościłoby to prace na pliku, a pliki csv Excel również bez problemu otwiera.
@zapomnialemjakiebylohaslo: Nom, z założenia jak napiszesz poprawny skrypt pythonowy to on działa. Chyba, że napiszesz niepoprawny to wtedy nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)