Aktywne Wpisy
finch88 +84
Ta to poleciała XD
#p0lka
#p0lka
źródło: 1000072992
Pobierz
Mam znajomego programistę w wieku 50 lat i koleś co chwila się doszkala, a to z AI, a to z bezpieczeństwa, a to jakieś inne chuje muje, non stop mi wysyła jakich to kursów nie skończył xD.
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca
Mój ojciec skończył zawodówkę, poszedł do pierwszej pracy jako elektryk i wiedza, którą zdobył w szkole wystarczyła mu do emerytury.
#programista15k #pracbaza #praca

Możliwe, że policjanci myślą, że to równie typowy, niepoczytalny gościu i nie opłaca się go nawet ścigać, co jest również typowe dla wymiaru niesprawiedliwości w Polsce (niepoczytalność jest równa absolutnej bezkarności).
Za to taki gówniarz z fifką to idealny materiał
@Haramb3
Przecież z tego wynika że policja zachowała się bardzo dobrze i cała ta gownoafera jest szkodliwa. Ona nie wzywała policji to skąd wie jak długo jechali od wezwania? Nie wygląda na zmasakrowaną więc świadek który wzywał policję mógł powiedzieć że natknął się na płacząca kobietę i że nie ma zagrożenia życia. Zgarnęli ja do auta i kazali wypatrywać napastnika co mogło być jedyną szansą na jego znalezienie jeśli
Ja wiem, że standardy w polskiej policji już są absurdalnie niskie, a umorzenie sprawy to jedna z najczęstszych i najwygodniejszych praktyk w tym lesie, ale ich nie akceptujmy.