Aktywne Wpisy

gejuszmapkt +327
#grubaimanlet
xd
xd
źródło: GZ9jCqcbIAA8S1J
Pobierz
kozerus 0
jaki polecacie tani hosting dla 4 stron wordpress? Obecnie byłem przez rok w Hostinghouse ale wykupili ich złodzieje z NetArt i z 65zł brutto zrobiło się prawie 750zł na rok. Może warto zakręcić małysza za takie praktyki? Wykupują mniejsze firmy aby podnieść ceny przy przedłużeniu 10x.
#hosting #webdev #netart
#hosting #webdev #netart

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi co piszą w komentarzach że takie coś to tylko w Polsce XD #lodz #policja
Możliwe, że policjanci myślą, że to równie typowy, niepoczytalny gościu i nie opłaca się go nawet ścigać, co jest również typowe dla wymiaru niesprawiedliwości w Polsce (niepoczytalność jest równa absolutnej bezkarności).
Za to taki gówniarz z fifką to idealny materiał
@Haramb3
Przecież z tego wynika że policja zachowała się bardzo dobrze i cała ta gownoafera jest szkodliwa. Ona nie wzywała policji to skąd wie jak długo jechali od wezwania? Nie wygląda na zmasakrowaną więc świadek który wzywał policję mógł powiedzieć że natknął się na płacząca kobietę i że nie ma zagrożenia życia. Zgarnęli ja do auta i kazali wypatrywać napastnika co mogło być jedyną szansą na jego znalezienie jeśli
Ja wiem, że standardy w polskiej policji już są absurdalnie niskie, a umorzenie sprawy to jedna z najczęstszych i najwygodniejszych praktyk w tym lesie, ale ich nie akceptujmy.