Wpis z mikrobloga

Polecam śledzić temacik https://www.facebook.com/aleksandra.szulejko/posts/2422285027805692 bo czuję że po tym co się ostatnio dzieje w polskiej polityce to może być z tego coś grubego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mówię że to nie prawda ale poczekajmy na dowody bo coś nie chce mi się wierzyć że wszystkie służby zareagowały tak jak to opisała i że dała radę tak to wszystko dokładnie opisać.

#polityka #4konserwy #neuropa #bekazpodludzi co piszą w komentarzach że takie coś to tylko w Polsce XD #lodz #policja
  • 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"bo coś nie chce mi się wierzyć że wszystkie służby zareagowały tak jak to opisała" - dla mnie brzmi jak typowe zachowanie typowej policji. Przyjazd po 30 minutach od zgłoszenia to klasyk.
Możliwe, że policjanci myślą, że to równie typowy, niepoczytalny gościu i nie opłaca się go nawet ścigać, co jest również typowe dla wymiaru niesprawiedliwości w Polsce (niepoczytalność jest równa absolutnej bezkarności).

Za to taki gówniarz z fifką to idealny materiał
  • Odpowiedz
@Goke
@Haramb3

Przecież z tego wynika że policja zachowała się bardzo dobrze i cała ta gownoafera jest szkodliwa. Ona nie wzywała policji to skąd wie jak długo jechali od wezwania? Nie wygląda na zmasakrowaną więc świadek który wzywał policję mógł powiedzieć że natknął się na płacząca kobietę i że nie ma zagrożenia życia. Zgarnęli ja do auta i kazali wypatrywać napastnika co mogło być jedyną szansą na jego znalezienie jeśli
  • Odpowiedz
@Gert456 "Ona nie wzywała policji" - napisała, że wezwała.
Ja wiem, że standardy w polskiej policji już są absurdalnie niskie, a umorzenie sprawy to jedna z najczęstszych i najwygodniejszych praktyk w tym lesie, ale ich nie akceptujmy.
  • Odpowiedz