Aktywne Wpisy
Historycznygagatek +221
Wiecie co jest najgorsze? Chęć niesienia dobra w tym parszywym życiu i wielka, twarda pięść obcych ludzi na mojej gębie.
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Ponad miesiąc temu ogłosiłam DARMOWĄ wycieczkę ze mną jako przewodnikiem górskim. Wytyczyłam autorską trasę, wyszukałam sponsora, który przygotował dla każdego uczestnika upominek w ramach propagowania czystości na szlakach. Wszystko to jak krew w piach. Początkowo uczestników zgłosiło się ponad 15, liczyłam na fajną zabawę bo zgłosili się również dorośli z dziećmi. Uprzedzając pytania- wycieczka miała być darmowa bo celem była promocja regionu i historia miejsc zapomnianych w Górach Sowich.
Fajnie? NIC, K---A, BARDZIEJ MYLENGO. ¯\(ツ)/¯
Do
Atreyu +447
Dawno, dawno temu, komuś mama nie nabiła do główki punktu siódmego
¯\_(ツ)_/¯
"Wyobraź sobie, że ktoś nieznany przychodzi, zabiera twoje zabawki i pozwala ci się pobawić - kiedy umyjesz mu podłogę"
Teraz, kiedy nasze bazy atakują obcy, to są to właśnie socjaliści i komuniści.
9. Nie daje się tagów w spojler
tfu, pluje na d***kratycznych hipokrytów, ja swoje dziecko zrzuciłem ze skały i już jako jako nastolatek świętował dziesięciolecie swojej działalności gospodarczej. Niewolnikom wyjaśniam że dzieciak przeżył upadek ze skały ponieważ chcącemu nie dzieje się krzywda więc od razu było wiadomo że da sobie radę.
1. P-----l się
2. Nie ufam ci
3. Nie odzywaj się do mnie
4. Daj mi spokój
5. P------e was i ten zasrany dom
Brak socjalizmu nie znaczy braku żadnej pomocy
No ale lepiej kazać zrobić coś rządowi niż samemu dupę ruszyć