Aktywne Wpisy
piotr_p0lak +13
Skąd u p0laków taki pomysł przyszedł żeby sobie łeb obciąć w ten sposób włosy na 2mm i że to jest ładne?
Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?
Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?
Jak w tym kraju ma być wysoka dzietność jak p0lactwo takie oto fryzury nosi?
Jaki proces zachodzi w tych p0lackich łbach że 90% z nich ma takie oto fryzury?
Albo kompletnie łyse łby albo łeb obcięty na 2 milimetry? Czy według p0laka konserwatysty posiadanie włosów dłuższych niż 2 mm jest pedalskie?
Jak w tym kraju ma być wysoka dzietność jak p0lactwo takie oto fryzury nosi?
źródło: krotkie-fryzury-meskie-lvz4u8fo
Pobierz
Tommy_Cares +166
Dziś ważny dzień dla mnie, jakieś kamień milowy. Przekroczyłem 100k PLN odłożone w Akcjach i ETF. Dzięki wielu osób z tego tagu za niesamowita zabawe ale też poza zabawą bardzo dziękuję za wiedzę, która da się tutaj pozyskać!
#gielda
#gielda
źródło: image_picker_BA23C14C-D7B7-464A-AEA8-13BFB302BA75-7025-000000DC1CE05875
Pobierz

źródło: comment_1a3yUDGjSNc4E16cD8HJrDr199NT5tjY.jpg
PobierzDawno, dawno temu, komuś mama nie nabiła do główki punktu siódmego
¯\_(ツ)_/¯
"Wyobraź sobie, że ktoś nieznany przychodzi, zabiera twoje zabawki i pozwala ci się pobawić - kiedy umyjesz mu podłogę"
Teraz, kiedy nasze bazy atakują obcy, to są to właśnie socjaliści i komuniści.
9. Nie daje się tagów w spojler
tfu, pluje na d***kratycznych hipokrytów, ja swoje dziecko zrzuciłem ze skały i już jako jako nastolatek świętował dziesięciolecie swojej działalności gospodarczej. Niewolnikom wyjaśniam że dzieciak przeżył upadek ze skały ponieważ chcącemu nie dzieje się krzywda więc od razu było wiadomo że da sobie radę.
Brak socjalizmu nie znaczy braku żadnej pomocy
No ale lepiej kazać zrobić coś rządowi niż samemu dupę ruszyć