Aktywne Wpisy
Dzwoni do mnie żona do pracy z płaczem i pyta się czy ma już pakować walizki, bo syn lvl 1,5 rzucił w tv piłka. ofc synkowi wybaczę bo to tylko jeszcze małe dziecko, ale jaka kara dla żony za nie upilnowanie dzieciaka. Do domu zostało jeszcze 2 godziny co proponujecie ? Jaka karę wymierzyć ?
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
#dzieci #rozowepaski #rodzina #gownowpis #logikarozowychpaskow #malzenstwo #tv #kiciochpyta #niewiemjaktootagowac
Lukaszo5 +28
Chociaż nie, zmieniam zdanie. Siedzenie, wegetowanie i marzenie o nieświadomości, bo głowa pęka od nadmiaru myśli nie ma sensu. Jeżeli coś jest źle, to albo mogę coś z tym zrobić, albo nie mam na to wpływu i powinienem to zaakceptować i spędzać czas jak najlepiej, zamiast użalać się nad sobą. No, a nerwica? #!$%@?ć ją serdecznie w oczodół, za przeproszeniem oczywiście. Dlatego pomyślmy co mogę sobie w tym wpisie pożytecznego zrobić.
Otóż mam taki problem z szukaniem pracy, że się tego boję. Znaczy boję się zrobić ten pierwszy krok, obojętnie jaki. Nie jest ważne czy to wysyłanie CV, telefon, czy wpadanie komuś do biura, nie boję się samej czynności, a tego że w jej skutek może zmienić się moje życie. Także siedzę jak taka #!$%@? i nawet jak widzę całkiem spoko ogłoszenie dla ludzi z moim wykształceniem to nic z tym nie robię. Także postanowienie tutaj, ku lepszej przyszłości.
- Do końca przyszłego tygodnia muszę jakieś konkretne działanie podjąć, jakiekolwiek, ważne żeby się przełamać, z pełną świadomością. Może być wysłanie CV, czy cokolwiek w ten deseń. Wiem, że jak uda mi się zacząć to dalej już będzie lżej, przerabiałem to już. Także, raport musi być do końca niedzieli, 03.03.2019, a jak nie będzie to kończę wychodzenie z przegrywu i wyjebuję się do śmieciarki. Jak już to ogarnę to sobie wyznaczę jakieś rozsądne limity, także nie krzyczcie na mnie za bardzo za to jak to brzmi banalnie, bo dla mnie takie nie jest. No, #!$%@?łem się. Do boju!
#przegryw #depresja #nerwica #wychodzimyzprzegrywu #nerwicowypamietnik