Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +43
#zwiazki czemu laski studiujący #lekarski mają tak #!$%@? ego, serii druga laska z którą się spotykam co to studiuje jeszcze pierwszy rok a ego większe od całej populacji #rozowepaski #niebieskiepaski #studbaza
perfumowyswir +54
Zalezy mi na #android 9, dobrym aparacie, baterii min 3000mAh oraz min 4GB RAM.
Telefon wykorzystywany w sumie do słuchania radia internetowego, jakieś proste gry, poczta, filmy, ale zależy mi na używaniu kilku aplikacji jednocześnie, a więc jednak musi być wydajny.
Rzuciła mi się w oczy #nokia 7 Plus, widziałem też #huawei p20 i #honor 9 oraz #xperia XZ1.
Od ponad 6 lat mam tylko telefony od Sony i nie jestem na bieżąco w temacie #telefony.
Co w tej cenie jest godnego uwagi i zakupu?
#elektronika
Tylko nie xiaomi!
Powiem szczerze, że do tej pory nie narzekałem na tą markę, miałem X8, L, Z no i teraz X i wszystkie działały szybko, jedynie mało było aktualizacji, ale jednak czuje, że już mi się znudził ten sam wygląd systemu i potrzebuję zmiany.
Mam nadzieję, że znajdzie się tu jakiś właściciel wymienionych w pierwszym poście telefonów i opisze swoje odczucia.
PS: Forum android znam ;)
https://www.wykop.pl/link/4813985/comment/63286865/#comment-63286865
Honor to samo, w tym samym temacie masz osobę, która widziała wygięte Honory 8
Uuu, o tym to nie wiedzialem. To ja jednak podziękuję za telefony o nazwie na literę H :)
tak samo jest jak ktoś zbije wyświetlacz - też mu się sam zbił.
Leżał w nocy na atłasowej poduszce którą babcia za cara wydziergała a rano zbity.
tak samo było też z soniakami nawet tu na wypoku - tam były szkalne plecki - tez sie same tłukły.
tak samo, same zalewały się telefony.
i zawsze
A serwisy z Huawei to też bajka, koleżanka zbila aparat i uszkodziła tył w swoim p20lite i jak poszła, to jakoś kombinował, żeby na gwarancję jej to poszło.