Aktywne Wpisy

niezielonka14 +53
Do wszystkich którzy chcą zacząć inwestować w spółki dywidendowe, po 1000-2000 zł miesięcznie. Ja p------e. Kto wam ukradł marzenia? Dlaczego chcecie zostać do końca życia peasantami? Albo k---a te ETFY srefy, 1000 ziko miesięcznie śmiechu warte wolałbym ten hajs pociąć na confetti serio k---a WYBIERZ AKUMULOWANY MSCI GLOBAL TECH ULTRA UNIVERSAL GLOBAL DIST 100C ACC OPAKOWANY P-O-W-T-A-R-Z-A-M opakowany W IKE SRIKE.
Jak czytam ze ktoś chce zacząć inwestować 1000 zł miesięcznie w
Jak czytam ze ktoś chce zacząć inwestować 1000 zł miesięcznie w
źródło: IMG_1938
Pobierz

#ekstraklasa
Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw, czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki.
https://pl.wikiquote.org/wiki/Henryk_Reyman
Co do paru zlotych, to bym sie nawet nie schylil po jakies drobne.
Kolego, tu gdzie jestem burger kosztuje 22$, bo co mialbym sie schylac dla paru zlotych, za ktore nie kupie nawet pasty do zebow?
Inne kluby kombinuja jak sie da, staraja sie ogarnac pieniadze, budzet, zatrudniaja pilkarzy na tyle ich stac, natomiast Wisla robi wszystko ponad ich stan posiadania, a pozniej jakos wszyscy ida im na reke. Jak dla mnie jest to
@miki4ever: Ziomku, no właśnie Leśnodorski nie zrobił tej akcji dla własnego zysku.