Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 136
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Prtestant: jak używasz mądrych słów to nie znaczy, że jestem mądra to raz. A dwa to swoje filozofie z brawo girl możesz se wiesz gdzie wsadzić xD tam gdzie chciałaś tego chada mieć
  • Odpowiedz
. Twoje emocje to tylko lustrzane odbicie twoich obaw i słabośći .

@Prtestant: Nie, nie i jeszcze raz nie. Zbierasz to co zasiałaś. Jeżeli mówisz gościowi, że on jest niepełnowartościowy w jakikolwiek sposób, to on nie ma w obowiązku odowadniać tego, że jest inaczej. Rozumiem, że dystans, poczucie humoru itp. Top się i chełp się we władzy, którą masz... Bo ją masz co najwyżej w internecie. Nie w realu i
  • Odpowiedz
Pamiętaj ze jesli mówisz o kimś kogo nie znasz w realau .To tworzysz sobie projekcje samego siebie .To jest własnie odbicie lustrzane ,widzisz w innych samego siebie . Twoje słabości ,emocje . Ja nic żlego nie powiedziałam na temat tego faceta .To ty go tak nazwałeś . Zastanów się nad sobą jednak .

@boltzmann:
  • Odpowiedz
@Prtestant: Psychologia to pseudonauka. Nie zasłaniaj się nią. Weź odpowiedzialność za swoje postępowanie jak dojrzała osoba.

Ja nic żlego nie powiedziałam na temat tego faceta

Nie, tylko go zbywasz. Musisz być zimną suką w necie, bo w życiu realnym jesteś bezsilna. I jestem o tym przekonany.
  • Odpowiedz