Aktywne Wpisy

RicoElectrico +55
#niebieskiepaski #medycyna #rak
Myślałem, że jeden cykl chemii i będzie po wszystkim. Już dość miałem komplikacji po wycięciu węzłów chłonnych do histpatu.
Jutro idę na chemię. A tu jak grom z jasnego nieba. Podwyższone markery ( ͡° ʖ̯
Myślałem, że jeden cykl chemii i będzie po wszystkim. Już dość miałem komplikacji po wycięciu węzłów chłonnych do histpatu.
Jutro idę na chemię. A tu jak grom z jasnego nieba. Podwyższone markery ( ͡° ʖ̯
źródło: 1000029541
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to przyszly luksusowy "apartamentowiec" pana Barana z Filipin.
źródło: image
Pobierz

Kieruje ten link do wszystkich osob ktore czekaja na Classic Realmy, przypomnienie jak bardzo wersja obecna rozni sie od tego co bylo 13-14 lat temu i jak ewoluowala z czasochlonnego potwora dla nolifow do “casual friendly”.
#wow #worldofwarcraft #blizzard
@Xemioza: nie wiem czy wiesz skąd w ogóle wziął się pomysł na classica, ale to właśnie sukces serwerów prywatnych m. in. Nostalriusa sprawił, że activision-blizzard zwietrzył okazje żeby ponownie zarobić. A popularność tego typu serwerów wzieła się stąd, że w oficjalnej wersji każdy kolejny xpack ułatwiał rozgrywkę i ludzie mieli dość zmian będących ukłonem w strone niedzielnych graczy ( powodów było zdecydowanie więcej np.
@Xemioza: To właściwie po co powstaje według ciebie classic? Ludzie którzy grają na vanilla serverach/bc czy grali na nostalriusie mieli właśnie inne zdanie, a to że tobie się milion razy bardziej podoba to świetnie. Reboot classica jest dla tych którym bardziej podobał się oryginał czy tbc.
Co do ułatwiania rozgrywki podałem najczęściej podawane przykłady w dyskusjach, których fakt istnienia
A czy obecny wow jest gównem dla każuali? Dla gracza który
1. Adventure - przyznam, jakbym kompletnie zapomniał czym jest wow, to wolałbym zacząć z tym przygodę od vanill, a nie od BfA. Ale czasy się zmieniły, ludzie już x razy przechodzili tą przygodę
2. Class fantasy - czytaj, 2/3 speców nie działa. Ret pal, który dopiero w TBC na 40 lvl miał crusader strike'a, a przez całą vanillę polegał na napieprzaniu wzmocnionym autoatakiem,
a. cross realmy - nie ma się wrażenia z grania na serwerze, tylko w jakiejś zbieraninie ludzi w których nikt się wzajemnie nie zna chyba