Aktywne Wpisy
konstanty400 +71
To jest k---a tragedia ...
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
Ten caly czlowiek ktory probuje dojechac Owsiaka nie przedstawil nic, co by bylo zgodne z jego przekazem. Ale to nie jest najgorsze. Najgorsze ze ludzie maja w dupie fakty, dowody, oni wiedza swoja, ba, oni juz wiedzieli to wszystko wczesniej. Ja p------e z jakimi troglodytami przyszlo nam zyc.
Najgorsze ze ci ludzie uwielbiaja taki content i republike. Nikt nie weryfikuje tych informacji. Liczy sie ze jakis redaktor cos powiedzial,.
źródło: temp_file5527727803349477533
Pobierz
marekrocki2 +141

źródło: comment_LrJ4lsptA59VKeebPFhCFj6Gko4kcHLH.jpg
Pobierzubieram sie klasycznie, kobieco.
wiec jak widac da sie :D
zajmij się sobą. Nie podoba Ci się to przesuń w lewo. Jesteś jak ksiądz zajmujący się życiem innych zamiast swoim.
kazdy ma prawo do wlasnego zdania, nawet Ty. nie triggeruj sie tak
źródło: comment_OogbVQcZodMgcA7AqnM8VQBar4vU7UTy.jpg
Pobierzźródło: comment_ozJTtMSJz92RFE0AgPO6wBBrJHNAtoFd.jpg
Pobierz@crazykokos: o cie h-j xD
a po drugie- co, kobieta nie moze wolec samcow alfa zamaist s-----------h bet? bo zupelnie nie wiem do czego pijesz
Widzę, że nie bez powodu miałam cię na czarno koleżko. Żenujące, usuń konto.
Ja tam nie mam nic przeciwko żadnej z nich xD.
Pozdrawiam, specjalna fotka sprzed chwili dla Ciebie
źródło: comment_nNBZU2SeJMPcxfsZwHgalibvK759qtNk.jpg
Pobierz