34/100 #100rajstopchallenge Słodziaki pysiaki, chyba każda firma z rajstopami ma takie w ofercie :D Moje o ile są dobre na długość to w pasie wypadają jak rozmiar XS, przez co trochę zjeżdżają z tylka podczas noszenia, ale nie jest to bardzo uporczywe :D są po prostu śliczne <3
@chrystusie: to polecam z calzedoni troche wiecej trzeba wydac, ale sa super w rozmiarze i w dotyku. Plus nie smierdza takim nie wiem "klejem" jak przy tanszych rajstopach.
@Faveola: wieeem, ale jak już mam te (w dodatku dwie pary, bo zapomniałam ze jedna już zamówiłam i kupiłam drugi raz xD) to już z calzedonii nie będę kupować :D mam kilka par z calze ale strasznie się do nich wszelkie klaki kleją :/
wieeem, ale jak już mam te (w dodatku dwie pary, bo zapomniałam ze jedna już zamówiłam i kupiłam drugi raz xD) to już z calzedonii nie będę kupować :D mam kilka par z calze ale strasznie się do nich wszelkie klaki kleją :/
@chrystusieᶘᵒᴥᵒᶅ waaaat? Dla mnie najlepsze rajstopy z calze z takich popularnych i ogólnodostępnych
@chrystusie: kokardki ratują sytuację, bo tak to takie smutne czarne rajstopy jak na pogrzeb xD na jutro zaplanowałaś jakieś takie szczególne z powodu walentynków? ( ͡°͜ʖ͡°)
Słodziaki pysiaki, chyba każda firma z rajstopami ma takie w ofercie :D
Moje o ile są dobre na długość to w pasie wypadają jak rozmiar XS, przez co trochę zjeżdżają z tylka podczas noszenia, ale nie jest to bardzo uporczywe :D są po prostu śliczne <3
źródło: comment_zVqklMVM9ROf1LYqYdUW7ONWkApvy4Yd.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: comment_k34ddpfDEAO3UeFzbIlI3jNHRwSWneRH.jpg
Pobierz@chrystusie ᶘᵒᴥᵒᶅ waaaat? Dla mnie najlepsze rajstopy z calze z takich popularnych i ogólnodostępnych
Pokaż jak zjeżdżają z tyłka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_cwsHcHefxn4zDfWublGf8Y73bFg3f1Dp.jpg
Pobierz