Aktywne Wpisy
OVHcloud +149
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +32
Mam 31, a moja kobieta 24. Ale @feels ma rację znaleźenie naprawdę atrakcyjnej kobiety, nie tylko pod względem wyglądu ale i umysłowym, która nie miała żadnych przejść, czy poprostu nie jest samotna matka wcale nie jest takie łatwe.
@feels: sredni wiek rodzenia to 27. Laski robiące kariere statystycznie będą rodziły po 30. > czy poprostu nie jest samotna matka wcale nie jest takie łatwe.
@DorodnyTucznik: bo kobietom w pewnym momencie odpala się tryb "moja uroda zaczyna blaknąć
ew zostaje moj stary manewr na latwe ruchanie, zamowic kilkadziesiac wizytowek, ze jest sie
Dla niebiednych/niebrzydkich (wystarczy spelnic 1 warynek) to po 30 zaczyna się raj.
Te wszystkie studentki... aż ślinka cieknie
Na jakiejś wsi?
W każdym korpo pełno ładnych bezdzietnych lasek około 30.
Komentarz usunięty przez moderatora
@apo: czyli równie dobrze mogli się już wcześniej spotykać a potem zdecydowali, że to na poważnie i po 6mc dajmy na to, mieszkania razem, wyszedł kaszojad.
Wygląda to już normalniej choć i tak dość szybko. odblokuj prywatne wiadomosci bo mam pytanie