Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@mockingbird_: m
Mam 31, a moja kobieta 24. Ale @feels ma rację znaleźenie naprawdę atrakcyjnej kobiety, nie tylko pod względem wyglądu ale i umysłowym, która nie miała żadnych przejść, czy poprostu nie jest samotna matka wcale nie jest takie łatwe.
  • Odpowiedz
@mockingbird_: to znajdz cwaniaku ladna 29 latke bez dziecka, powodzenia

@feels: sredni wiek rodzenia to 27. Laski robiące kariere statystycznie będą rodziły po 30. > czy poprostu nie jest samotna matka wcale nie jest takie łatwe.

@DorodnyTucznik: bo kobietom w pewnym momencie odpala się tryb "moja uroda zaczyna blaknąć
  • Odpowiedz
@feels: Panie, w okolicach 30-tki to akurat wszystko się zaczyna ;) Masz pieniądze, masz czas, jesteś już dorosły psychicznie i z niejednego pieca jadłeś chleb. Jest bardzo łatwo by wyciągać dziewczyny 20+ w tym wieku.
  • Odpowiedz
@feels: chyba trzeba być nastolatkiem żeby myśleć to co na tym memie. Na faceta po 30 który jako tako wyglada i nie mieszka z rodzicami kobiety się rzucają jak dzik na żołędzie.
  • Odpowiedz
@johny-kalesonny: dokladnie, chyba najlatwiej, szczegolnie w jakis wiekszych miastach gdzie roi sie od studentek. Mam praktycznie 30, a nie ma tygodnia bym nie mial zaproszenia na jakas impreze studencka, do tego wyrwalem sobie francuske 18letnia bo jakies glupoty po francusku pieprzylem, a francuskiego znam tyle co z poprzednich zwiazkow albo z ogladania breaking bad po francusku.

ew zostaje moj stary manewr na latwe ruchanie, zamowic kilkadziesiac wizytowek, ze jest sie
  • Odpowiedz
@feels zapomniałeś dodać kluczowe w tej grafice słowo "biednym" lub "brzydkim".

Dla niebiednych/niebrzydkich (wystarczy spelnic 1 warynek) to po 30 zaczyna się raj.
Te wszystkie studentki... aż ślinka cieknie
  • Odpowiedz
@Mandark: Ile pytań. Znali się wcześniej, oficjalnie pół roku razem. Panna po studiach, ogarnięta, zgrabna, atrakcyjna, wysoka, pracowita. Dziecko szybciej niż planowali no ale.
  • Odpowiedz
Znali się wcześniej, oficjalnie pół roku razem

@apo: czyli równie dobrze mogli się już wcześniej spotykać a potem zdecydowali, że to na poważnie i po 6mc dajmy na to, mieszkania razem, wyszedł kaszojad.

Wygląda to już normalniej choć i tak dość szybko. odblokuj prywatne wiadomosci bo mam pytanie
  • Odpowiedz