Wpis z mikrobloga

rozumiem, że ty w lato wyglądasz jak nażelowany pigularz z white sensation xD

@wzor_fizyczny czyli wg Ciebie sa tylko 2 kolory czarny i bialy? Na lato zaklada sie kolory jasne, i nie dlatego ze mowi tak jakis guru od mody tylko po prostu ze zdrowego rozsadku.
No chyba ze jedziesz w lipcu nad Polskie morze gdzie w wiekszosci pada deszcz i jest zimno to wtedy mozna do jeansow takie buty zalozyc. Ale
gdzie to wyczytałeś, w Pani Domu? xD

@wzor_fizyczny widzisz roznimy sie tym, ze ja nie musze czytac co mam zalozyc na siebie bo potrafie myslec i wiem ze kolor czarny przyciaga slonce i przy temperaturze 30 stopni zeby ubrac sie na czarno to trzeba miec depresje lub byc po prostu glupim.
widzisz, różnimy się tym, że ja mam auto z klimatyzacją i nie chodzę na pielgrzymki, więc koło pędzla mi lata jakie kolory ciuchów mam na sobie, panie mądraliński xD

@wzor_fizyczny mysle ze teraz kazdy ma auto z klimatyzacja, natomiast nowoscia jest dla mnie ze cale lato spedza sie w klimatyzowanym aucie :). Myslalem ze wiekszosc czasu spedza sie na swiezym powietrzu, ale moze faktyczne bledne zalozenie bo w koncu jestem na wykopie