Aktywne Wpisy
Neycza +207
Patrzcie jakiego ładnego maila dostałem! I co Kingu jak to powiedziałeś wykop to same #!$%@?* i nic nie mogą? Mamy 3 strike!!! Za tydzień kanał mleczne gówno może spaść!
#kononowicz
#kononowicz
Wyobraźcie sobie że żona Harrego ociera się o jakiegoś spoconego tancerza Helmuta, podczas gdy jej mąż #!$%@? po boisku za piłką. No #!$%@? impasybol
#mecz
#mecz
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@DziewczynaMirka: zasadniczo to można się przywalić do robienia z mirko instagramu, nie wiem, co jest bardziej obrzydliwe, zloty stulejarzy pod takimi fotkami czy patostreamy.
A co do oceny urody to faktycznie trochę przesadzają, solidne 5/10. Chociaż nie wiadomo co by było po zdrapaniu tej tapety i zrobieniu nie ustawionego zdjęcia.
Pod browarem nie było regionalnego zlotu spiermiarzy, to ta drobna acz znacząca różnica.
Jest opcja #czarnolisto i nie musisz oglądać ale stawiam, że Ty jeszcze do tego konia walisz XD
@LewCyzud: w twoim fantastycznym świecie, w rzeczywistości balbys mi się spojrzeć w oczy kumplu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Croudflup: na oczy mnie nie widziałeś wiec gowno wiesz, nawet jeśli to co to ma w ogóle wspólnego z tematem? XD
Komentarz usunięty przez autora