Wpis z mikrobloga

normalnej dziewczynie

@czarlipe: czy k---a całe mirko jest pełne spemiarzy którzy nie widzieli w życiu ładnej kobiety i bedą każdą karynę wychwalały że jest najpiekniejsza? xD Jeszcze nigdy nie widziałem by rycerzyk gdziekolwiek napisał że jakaś atencjuszka jest brzydka. W waszym przeżartym spermą mózgu nie istnieje ośrodek odpowiedzialny za obiektywną ocenę urody, gdy widzicie samicę to wam k---a wyłącza się jakakolwiek racjonalność i zaczynacie wychwalać karynkę niezaleznie co sobą reprezentuje
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@chrystusie: Ta polska mentalność xD dajesz dobre zdjęcia, zawsze miło oko zawiesić ( ͡° ͜ʖ ͡°) poza tym nie rozumiem tej stulejarności, na ulicy pewnie też wcale się nie oglądają na ładne kobiety a każda ładniej ubrana i świadoma tego (co kobiety też lubią i większość moich znajomych nie ukrywa tego to sooka xD jeszcze minie wiele lat zanim w Polsce się mentalność zmieni
  • Odpowiedz
@tyrytyty:

@czarlipe: czy k---a całe mirko jest pełne spemiarzy którzy nie widzieli w życiu ładnej kobiety i bedą każdą karynę wychwalały że jest najpiekniejsza? xD Jeszcze nigdy nie widziałem by rycerzyk gdziekolwiek napisał że jakaś atencjuszka jest brzydka. W waszym przeżartym spermą mózgu nie istnieje ośrodek odpowiedzialny za obiektywną ocenę urody, gdy widzicie samicę to wam k---a wyłącza się jakakolwiek racjonalność i zaczynacie wychwalać karynkę niezaleznie co sobą
  • Odpowiedz
@LM317K: to jest po to, żeby więcej ludzi pisało spermiarskie komcie a’la Hindusi na instagramie. Zwiększy zasięg i a nuz sie trafi ktoś, kto zapłaci pare stówek za reklamowanie karmy dla kota xD generalnie zezuncja niesamowita
  • Odpowiedz
@chrystusie: Ale tak z ciekawości. Po co to robisz? Tu i tak same stuleje, spermiarze, albo hejterzy. Zasięg IG bym zrozumiał, ale tak to szkoda nerwów chyba.

Wielka inba na Mirko, twarz dziewczyny która pokazuje nogi XD Fascynujące doprawdy( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@erni13: zaczęłam dodawać to bo w sumie mam kolekcje rajstop która chciałam się pochwalić xD no i chcialam mieć motywacje żeby codziennie wstać z łóżka i się ogarnąć do zdjęć xD bo zima mi bardzo leniwie mija XD
  • Odpowiedz