Aktywne Wpisy

IntruderXXL +209
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +147
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

No ale do czego dążę - program kosztuje kilkaset złotych i po przetestowaniu triala miałem zamiar go kupić. Ale gdy trial minął, to wyskakuje okienko po angielsku "wersja trial się skończyła, wpisz klucz produktu", miejsce do wpisania klucza i zatwierdzenia lub drugi przycisk - anuluj, wtedy projekt zaczyna się zamykać (świeżo otwarty projekt, więc jest jeszcze pusty) i wyskakuje okienko w którym można zapisać zmiany, nie zapisać, lub anulować. Za pierwszym razem kliknąłem "anuluj" i jakie było moje zdziwienie, gdy ten przycisk zadziałał tak, jak w każdym programie podczas próby zamknięcia - anulował zamknięcie i program dalej działa XD
I tak od roku gdy go potrzebuję za każdym razem wyskakuje mi okienko, że wersja trial się skończyła i żebym wpisał zakupiony kod, klikam anuluj, program zaczyna się zamykac, ponownie klikam anuluj i program działa XD
Także #testowanie uważajcie jak testujecie programy XD
#informatyka #programowanie < mam nadzieję, że to odpowiednie tagi na ten content?
źródło: comment_FDN4pa2qNJZvd0sPLF4Yf1Mdvh4xvoQx.jpg
Pobierz