Wpis z mikrobloga

Znalazłem kiedyś program do synchronizacji audio i wideo, wiele ścieżek na raz. Mogę tam wrzucić materiał z dwóch kamer (nagrywających oczywiście z pilotem) + materiał z recordera audio i mi to automatycznie co do klatki zsynchronizuje - w ten sposób mogę czasem zaoszczędzić po kilka, a nawet kilkanaście godzin pracy przy jednym zleceniu, bo program zrobi to za mnie (tylko użycie programu zajmie mi z pół godziny, zajęłoby kilka minut, gdyby się co chwile nie wywalał przy dodaniu zbyt wielu plików na raz XD

No ale do czego dążę - program kosztuje kilkaset złotych i po przetestowaniu triala miałem zamiar go kupić. Ale gdy trial minął, to wyskakuje okienko po angielsku "wersja trial się skończyła, wpisz klucz produktu", miejsce do wpisania klucza i zatwierdzenia lub drugi przycisk - anuluj, wtedy projekt zaczyna się zamykać (świeżo otwarty projekt, więc jest jeszcze pusty) i wyskakuje okienko w którym można zapisać zmiany, nie zapisać, lub anulować. Za pierwszym razem kliknąłem "anuluj" i jakie było moje zdziwienie, gdy ten przycisk zadziałał tak, jak w każdym programie podczas próby zamknięcia - anulował zamknięcie i program dalej działa XD

I tak od roku gdy go potrzebuję za każdym razem wyskakuje mi okienko, że wersja trial się skończyła i żebym wpisał zakupiony kod, klikam anuluj, program zaczyna się zamykac, ponownie klikam anuluj i program działa XD

Także #testowanie uważajcie jak testujecie programy XD
#informatyka #programowanie < mam nadzieję, że to odpowiednie tagi na ten content?
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach