Wpis z mikrobloga

Kiedyś byłam nakręcona na to, by być w końcu asertywna i nie dawać sobie wchodzić na głowę.
Nadarzyła się okazja, gdy siedziałam na peronie, a obok mnie żul zaczął się onanizować. Najjadowiciej jak umiałam rzuciłam: "może panu pomóc?!". I na tym moja asertywność się skończyła, bo żul zamiast uciec, powiedział "tak". I mu pomogłam( ͡° ʖ̯ ͡°)
#regresosobistyzprzegrywami #logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #asertywnosc
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KarolinaAgata: Ludzie, k---a za to te plusy ???
To może ja napiszę swoją historię i plusujta.
Zawsze miałem problem z mówieniem nie. Kiedyś podszedł do mnie pan i zapytał czy może mi nasrać do ryja. Nie mogłem odmówić bo przecież mam problem z odmawianiem. Głupi pan. Już bym wolał żeby mnie pobił....
  • Odpowiedz
@KarolinaAgata: "Przegryw to stan umysłu. Jak są zdolni do szacunku do kobiet (czego po ich pełnych goryczy tekstach nie widać), to na pewno kogoś znajdą"
Szacunek do kobiet wcale nie jest odbierany jako atrakcyjny przez kobiety, co innego czujecie, co innego mówicie

A co do tej twojej historii to nie rozumiem czemu ci się chce tak baitować...
  • Odpowiedz
@Thachi: odróżniaj szacunek od bycia "miękką fają". Jakbyś przed facetem się płaszczył, też by uciekł. To raz. Dwa - odróżniaj ludzi od Karyn. Trzy - co w mojej opowieści jest bajtem? Bajt to osiem bitów.
  • Odpowiedz
@KarolinaAgata: No wiadomo, nalezy to rozroznic, ale mimo wszystko faceci, ktorzy w ogóle nie szanują kobiet wcale nie są mniej atrakcyjni a często wręcz bardziej, jeśli sprzyja temu pewna otoczka. Często wystarczy, że po prostu są przystojni, a nieszanowanie kobiet odbierane jest wtedy u nich jako siła i niezależnośc, więc wzbudzają jeszcze większe emocje.

Co w twojej wypowiedzi jest baitem? K---a, pomogłaś żulowi w onanizacji i to tlumaczysz tym, ze
  • Odpowiedz