Wpis z mikrobloga

Życie samemu uważam za nudne takie bez polotu. Dużo tracisz w po prostu

@silacz: czy ja wiem? Jak ktoś ma znajomych by mieć z kimś gdzies wyjść oraz jest towarzyski to nic złego, gorzej gdy jest się na prawde sam i osamotniony, wtedy juz gorzej. Kiedyś tez tak myślałem by sobie kogoś znaleźć ale obecnie zdałem sobie sprawę ze samemu mam więcej możliwości i swobody.
Tak, mam 25 lat i
  • Odpowiedz
@FeyNiX: a dlaczego uwazasz ze zwiazek by cie ograniczal? Na pewno sa kobiety ktore chca kazda chwile spedzac razem ale i takie ktore tez poyrzebuja troche oddechu w samotnosci
  • Odpowiedz
@Piotero1: dlatego ze będąc w związku nie można osobie pozwolić by pójść do klubu i zaliczać pijane laski xD czy chociażby jakieś macanki czy coś.

Poza tym ja mam taki tryb życia ze sobie Orawie wegetuje a jak mi się zachce to zmieniam robotę bądź całkiem się wyprowadzam i w moim mieście nie ma mnie kilka miesięcy. Kiedyś tak przez rok miałem robotę ze wracałem raz na miesiąc na kilka
  • Odpowiedz
@DulGukat: ja miałem podobna sytuacje co anon także dobrze go rozumiem. Swego czasu bardzo za gowniaka będąc w wieku ze jeszcze chodziło sie do podstawówki miałem kilka koleżanek xD trochę z podwórka i trochę nawet z lat przed szkoła. No i jak to wtedy, trzymanie dziewczyny za rękę było już wielkim osiągnięciem i na tym się kończyło, poza tym poza szkoła gdzieś na ulicy czas się spędzało jak za gowniaka
  • Odpowiedz