@_RaveN Tez pamiętam i mi sie podobał wtedy, ale..
Jako ciekawostkę napisze ze lata 90 i początek 2000 to był szczyt rozwoju tv i wtedy wyprodukowano bardzo dużo filmów pełnometrażowych które stały sie klasykami kina.
@_RaveN: też zawsze mam wrażenie że ten film to taki zapomniany klasyk który miał niewykorzystany potencjał, to całe uniwersum i postacie były fajne - jak wodny Mad Max. Ale cały sens tego filmu to było zrobienie pod niego parku rozrywki i no chciwość zwyciężyła gowno wyszło.
@_RaveN pamietam z tego scene jak gosc wrzucił papierosa do baniaka z ropą na statku, a tam tak blady dziadek na tratwie zobaczył i skwitował „o dzięki bogu”
Zapisywałem się na to w lokalnej wypożyczalni kaset, liczyłem na Mad Maxa wodnego, a dostałem rozwodnionego. Nie wiem jak oni to zrobili, ale dokonali niemożliwego - fabuła umiejscowiona na środku oceanu, a ma klaustrofobiczny klimat jednej lokacji i vibe jakby całość nagrywali w
@aegypius lol - fabuła umiejscowiona na środku oceanu na tratwie generalnie ma prawo mieć klaustrofobiczny wymiar jednej lokacji xD a co do wodolotu, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak świat wygląda, ale nawet w obecnym stanie możesz przy odpowiednim ułożeniu lecieć takim samolocikiem dniami i żadnego ładu nie zobaczyć, a ty myślisz, że w świecie zatopionym niemal w całości sobie polecisz do góry i coś zobaczysz?
@_RaveN: @RandyBobandy @dr-proktor: dla mnie Waterworld to był zawsze jeden z dwóch "braci" bo drugim był młodszy o 2 lata, również postkapitalistyczny "Listonosz" aka "Wysłannik przyszłości".
@_RaveN: rozmach był, ale fabuła i wątki dramat ;)
Tez pamiętam i mi sie podobał wtedy, ale..
Jako ciekawostkę napisze ze lata 90 i początek 2000 to był szczyt rozwoju tv i wtedy wyprodukowano bardzo dużo filmów pełnometrażowych które stały sie klasykami kina.
Ten film jest z 95 roku.
źródło: temp_file8511411656872238626
Pobierzhttps://hydrahd.sh/movie/60088-watch-rapa-nui-1994-online
@_RaveN: panie, dej pan spokój
Zapisywałem się na to w lokalnej wypożyczalni kaset, liczyłem na Mad Maxa wodnego, a dostałem rozwodnionego.
Nie wiem jak oni to zrobili, ale dokonali niemożliwego - fabuła umiejscowiona na środku oceanu, a ma klaustrofobiczny klimat jednej lokacji i vibe jakby całość nagrywali w
Komentarz usunięty przez autora Wpisu