Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@_RaveN: też zawsze mam wrażenie że ten film to taki zapomniany klasyk który miał niewykorzystany potencjał, to całe uniwersum i postacie były fajne - jak wodny Mad Max. Ale cały sens tego filmu to było zrobienie pod niego parku rozrywki i no chciwość zwyciężyła gowno wyszło.
  • Odpowiedz
@_RaveN pamietam z tego scene jak gosc wrzucił papierosa do baniaka z ropą na statku, a tam tak blady dziadek na tratwie zobaczył i skwitował „o dzięki bogu”
  • Odpowiedz
niedoceniony klasyk, taki wodny Mad Max

@_RaveN: panie, dej pan spokój

Zapisywałem się na to w lokalnej wypożyczalni kaset, liczyłem na Mad Maxa wodnego, a dostałem rozwodnionego.
Nie wiem jak oni to zrobili, ale dokonali niemożliwego - fabuła umiejscowiona na środku oceanu, a ma klaustrofobiczny klimat jednej lokacji i vibe jakby całość nagrywali w
  • Odpowiedz
@aegypius lol - fabuła umiejscowiona na środku oceanu na tratwie generalnie ma prawo mieć klaustrofobiczny wymiar jednej lokacji xD a co do wodolotu, nie wiem czy zdajesz sobie sprawę jak świat wygląda, ale nawet w obecnym stanie możesz przy odpowiednim ułożeniu lecieć takim samolocikiem dniami i żadnego ładu nie zobaczyć, a ty myślisz, że w świecie zatopionym niemal w całości sobie polecisz do góry i coś zobaczysz?
  • Odpowiedz
@_RaveN: u nas to jest klasyk bo chyba był taką klapą, że polskie telewizje mogły go za tanie pieniądze emitować co pół roku
  • Odpowiedz