Aktywne Wpisy
Yuri_Yslin +492
Widzę na wykopie częste posty o budowie taniego domu, więc podpowiem Wam z doświadczenia, co robić, by nie skończyć z domem za 1,000,000 (albo 6000 zł/m^2 do deweloperskiego), a jednocześnie sensownym, z którego będziesz zadowolony:
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
1. Nie robisz żadnych indywidualnych projektów, nie bawisz się w beta testera czyjegoś pomysłu, kupujesz znany i sprawdzony projekt typu Arosa od Lipińskich i dopiero na niego, z wykorzystaniem sensownego konstruktora, nanosisz swoje poprawki, czyli dopasowujesz np. fundament
Hej Mireczki i Mirabelki.
Nigdy jeszcze nie miałem dziewczyny, jedynie koleżanki. Mam już ukończone 18 lat i zaczęły mnie interesować takie sprawy (wcześniej myślałem, że może jestem aseksualny, jedynie co to masturbowałem się, ale na żywo dziewczyny były jak dziewczyny, a teraz wydaje mi się, że coraz bardziej "mi się podobają"). Ale przejdźmy do rzeczy.
Jest taka jedna, z którą nieco rozmawiam, trochę piszemy. Mam wrażenie, że mnie lubi, ale jakoś tak wyróżnia z grona znajomych. Nie jest laską 10/10, ale nie jest też okropna. Z charakteru też jest całkiem OK, chociaż w sumie to dokładnie nie wiem. Mam wrażenie, że całą ocenę zaburza mi to, że ona mi się podoba.
Jak myślicie, starać się, żeby była moją dziewczyną? Tylko jak? Dodam, że nie jestem przysłowiowym chadem.
#rozowepaski #niebieskiepaski #dziewczyna #friendzone #przegryw #podryw
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Dodatek wspierany przez: Wyjazdy dla maturzystów
Spróbować?
Zaakceptował: sokytsinolop}
Zaakceptował: marcel_pijak}
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: marcel_pijak}
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua}