Aktywne Wpisy

JanDzbanPL +567
Nie ma to jak kupić kurnik za kilkaset tys złotych i nie mieć gdzie zaparkować swojego jaguara ( ͡° ͜ʖ ͡°) #jagodno #wroclaw #polskiedrogi
źródło: 1000015609
Pobierz
Soothsayer +456
pierwsza i jedyna rzecz jaką nauczyła mnie bieda w dzieciństwie to, że bieda niczego nie uczy, a jedynie ogranicza, niszczy i tłumi potencjał, a całe to p---------e o tym, że bieda czegoś uczy to zwykłe copium

źródło: comment_of17ViAdkTYEhRh0lnrCa0V1iVzB5K09.jpg
PobierzNie rozśmieszaj mnie człowieku
Już multi ma lepszy talent i gadkę
Teksty bez sensu ale może trafiające do Mas i docelowych odbiorców czyli do nastolatków który również maja tak ciężko i nie mieli w życiu nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Niech się zajmie lepiej jutubem
Wyzywanie mu wychodzi lepiej
Generalnie rzecz biorac, jak kto lubi. Przy czym, zdecydowanie nie trafia w moj gust.
"emocje jakbym grał se w grę"
"młody wampir co czuje
@jaca_pump
@YolonezFSO
Nie no p---e robię. Nie słucham tego gatunku ale Ahusa pamiętam jak jeszcze robił filmiki tylko.
Teksty słabo zrymowane fakt ale można to uznać za parodie
no rzeczywiście straszne, ziomek sobie robi muzykę więc hańba
Nie jest to co uważam.
Po za ostatnim moim cytatem bo dalej tak uważam. Znam wiele rodzin gdzie różnie się układało i on akurat nie miał nic?
Dachu nad głową? , rodziny? , wsparcia ? P---------e tylko ale taki materialista jak ty napiszę że osiągnął sukces i zarabia dobre hajsy xd
W tym wieku
ale nie mierz wszystkich swoją miarą, możesz mieć bogatych starych, dobrą rodzinę i wsparcie i to nie znaczy automatycznie że wszystkie twoje problemy znikają
Tak jak napisałem, znam wiele rodzin i akurat on wcale nie miał nic. On nie odnosi się do "nic" jako braku wsparcia itp tylko bezpośrednio do hajsu.
Wyszło z tego że mówienie o zarabianiu hajsu którego tak naprawdę nie znamy to