Wpis z mikrobloga

@Deku: Talent? Jedyne co mu dobrze wychodziło to nagrywanie filmików z minecrafta. Poprostu hańba dla polskiej muzyki. 18-20 letni chłopak rapujący jak to ciężko miał w życiu i podcinali mu skrzydła xd
Teksty bez sensu ale może trafiające do Mas i docelowych odbiorców czyli do nastolatków który również maja tak ciężko i nie mieli w życiu nic ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@esci: Niby gowno, ale nastolatki, zwlaszcza takie frywolne damki z miasta, to lykna. Chcialbym moc spytac tego goscia, ile bagin fanek nadzial na kabana. To jest miarodajny wyznacznik popularnosci tego typu kontentu.

Generalnie rzecz biorac, jak kto lubi. Przy czym, zdecydowanie nie trafia w moj gust.
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz: Chłopie zluzuj wora. Napisałem wyżej już że tylko p---ę robię. Co za tym idzie trollowałem.
Nie jest to co uważam.

Po za ostatnim moim cytatem bo dalej tak uważam. Znam wiele rodzin gdzie różnie się układało i on akurat nie miał nic?
Dachu nad głową? , rodziny? , wsparcia ? P---------e tylko ale taki materialista jak ty napiszę że osiągnął sukces i zarabia dobre hajsy xd

W tym wieku
  • Odpowiedz
@Menelutor:

Znam wiele rodzin gdzie różnie się układało i on akurat nie miał nic?

ale nie mierz wszystkich swoją miarą, możesz mieć bogatych starych, dobrą rodzinę i wsparcie i to nie znaczy automatycznie że wszystkie twoje problemy znikają

P---------e tylko ale
  • Odpowiedz
@ShadyTalezz:

Tak jak napisałem, znam wiele rodzin i akurat on wcale nie miał nic. On nie odnosi się do "nic" jako braku wsparcia itp tylko bezpośrednio do hajsu.

Wyszło z tego że mówienie o zarabianiu hajsu którego tak naprawdę nie znamy to
  • Odpowiedz