Wpis z mikrobloga

• 3
Wiecie co?
Tak, tęsknię. Tak, nienawidzę. Tak, jest mi to obojętne. Jednocześnie.
Bycie różowym paskiem ze szczyptą p---------a co do wybierania sobie przyjaciół jest c-----e. Panie premierze, jak żyć||
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Ayamee: Myślałaś żeby zacząć myśleć logicznie i kierować się logiką? Pomoże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@sudokor wiem, ale na coś trzeba zwalić, tho. Łączmy się, stłumione uczucia ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@R0el no właśnie staram się nią kierować, więc ta sytuacja mnie nie ochodzi. Był ziomek, nie ma ziomka. Ale wpierdziela się momentami taki mały wewnętezny bachor krzycząc, że halo, Ty nie zapomniałaś, chcesz to naprawić, jest Ci najbliższą osobą. Po czym zalewa mnie fala nienawiści do tego co się stało.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@godsend te jego część na której mi zależy to przyjaciel. To, że zdarzyło mi się poczuć coś więcej nie ma znaczenia przy takiej przyjaźni jaką mieliśmy. Brzmi to dziwnie, ale nie zmyślam ()
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Subintabulantka no że jesteśmy(albo byliśmy) dobrymi przyjaciółmi. Nawet nieudane dążenie do "związku" nie popsuło naszej przyjaźni. I wywołuje we mnie tyle emocji jako przyjaciel a nie jako crush czy byly, czy coś:I

@R0el no właśnie nie wiem co jest głupotą x.x czy myślenie o nim i wręcz powstrzymywanie się od ewentualnego, jakiegokolwiek kontaktu z nim czy głupotą jest nie przyznawać się, że mi zależy nadal:(
Ale dziękuję za słowa pociechy
  • Odpowiedz
  • 0
@Ayamee: Masz poniżej 21 lat? Prawda?

Nic nie jest głupotą. Wszystko co zrobisz będzie okej jeżeli zrobisz to w zgodzie ze swoim sumieniem. Zrób mape myśli czy coś i tyle
  • Odpowiedz
@Ayamee: Dalej nie rozumiem istoty relacji, ale znajdź sobie w obu sferach jakąś alternatywę, bo jeżdżenie na monocyklu nie jest zbyt łatwe. Kilku friendów i potencjalnych bolców, to te kółeczka po boku, które pozwolą Ci myśleć trzeźwiej.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@pochjazyje właśnie ostatnio to zauważyłam, że wypok sie staje trochę częstszy dla mnie xD

@R0el mam 21 w tym roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) no właśnie najgorsze jest to, że ja nie umiem w swoje uczucia. To jest taka emocjonalna bitwa, że omg. Miże to jest kwestia wieku, że bardziej wszystko czuję ale ciężko się mi pozbierać tak aby zrobix sobie mapę myśli czy coś takiego
  • Odpowiedz
  • 1
@Ayamee: No i wydaje ci się że jesteś taka dorosła a my całe życie takie nastolatki jesteśmy. Odrzucenie pomocy to normalne, ja też odrzucam pomoc, każdy to robi. Że strachu czy innych czynników. Nie jesteś szalona. Ot nie radzisz sobie z uczuciami. Nic wielkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bądź silna a lepsze dni przyjdą
  • Odpowiedz
@Ayamee: Ta, szukaj dalej. Może to nie tacy znajomi, jacy Tobie akurat pasują. Wiesz, jest różnica kiedy rozjebiesz szklankę, a to była Twoja jedyna i w dodatku ulubiona, kiedy możesz stracić szklankę, która jest naj, ale w szafce jest jeszcze wiele fajnych. Co się zepsuło, to się zepsuło - wyrzuć i idź do sklepu po nowe.
  • Odpowiedz