Aktywne Wpisy

mickpl +642
Podoba mi się pomysł tego podatku od pustostanów. W Kanadzie po nim w miastach odnalazły się po dziesiątki tysięcy unitów. W Polsce, biorąc pod uwagę miłość rodaków do betonowych lokat, szło by to w top 6 może i pod setki tysięcy. Na rynku najmu byłaby prawdziwa apokalipsa rentierów, kurniki do wynajęcia za pińset złoty.
#nieruchomosci
#nieruchomosci

Ksiega_dusz +337

Tak, tęsknię. Tak, nienawidzę. Tak, jest mi to obojętne. Jednocześnie.
Bycie różowym paskiem ze szczyptą p---------a co do wybierania sobie przyjaciół jest c-----e. Panie premierze, jak żyć|૦ઁ෴૦ઁ|
@R0el no właśnie staram się nią kierować, więc ta sytuacja mnie nie ochodzi. Był ziomek, nie ma ziomka. Ale wpierdziela się momentami taki mały wewnętezny bachor krzycząc, że halo, Ty nie zapomniałaś, chcesz to naprawić, jest Ci najbliższą osobą. Po czym zalewa mnie fala nienawiści do tego co się stało.
Przejdzie, będzie dobrze. nie rób głupot tylko
@R0el no właśnie nie wiem co jest głupotą x.x czy myślenie o nim i wręcz powstrzymywanie się od ewentualnego, jakiegokolwiek kontaktu z nim czy głupotą jest nie przyznawać się, że mi zależy nadal:(
Ale dziękuję za słowa pociechy
Nic nie jest głupotą. Wszystko co zrobisz będzie okej jeżeli zrobisz to w zgodzie ze swoim sumieniem. Zrób mape myśli czy coś i tyle
@R0el mam 21 w tym roku ( ͡° ʖ̯ ͡°) no właśnie najgorsze jest to, że ja nie umiem w swoje uczucia. To jest taka emocjonalna bitwa, że omg. Miże to jest kwestia wieku, że bardziej wszystko czuję ale ciężko się mi pozbierać tak aby zrobix sobie mapę myśli czy coś takiego
Bądź silna a lepsze dni przyjdą