Wpis z mikrobloga

@kvoka: Jak takie będą pytania to fajnie, myślałem że zapytasz o ulubiony kolor. W dzieciństwie kolekcjonowałem pudełka od zapałek, od urodzenia lubię ogień :)
  • Odpowiedz
@W33D420 Z czym najbardziej lubisz naleśniki?

@CzteropakHarnasia Jakbyś mógł wybrać sobie formę swojej śmierci to jaka by ona była?

@Psyduck420 Wyobraź sobie, że jedziesz konno przez las. Na rozwidleniu dróg wyskakują ci: a) mały kotek w paski b) twoja babcia od strony mamy c) David Hasselhoff d) Madzia Gessler e) cztery jeże uszate. Musisz wybrać kogo rozkopytkowujesz na śmierć.
  • Odpowiedz
@rzymo0 Jakie jest twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa?

@kot_do_drzwi Wolałbyś mieszkać: a) w chatce z gówna b) w ziemiance c) z patostreamerem d) ze swoją wychowawczynią z gimbazy e) z crazy cat lady i jej 89 kotami i ponad setką kuwet ?
  • Odpowiedz
@Cumpelnastodwa Jakie są twoje ulubione imiona?

@sloiczy Jakbyś spotkał na plaży laseczkę 10/10, ale ona by była do połowy zakopana w piasku, byście sobie rozmawiali i nagle ona wynurza się z piachu i okazuje się, że ma włosy na nogach jak Arab i mówi "przepraszam, nie stać mnie na maszynkę... Masz pożyczyć 3,50? Oddam na randce..." to umówiłbyś się z nią?
  • Odpowiedz
@typiczny_typek Jakie najbardziej dziwne lub egzotyczne zwierze widziałeś na żywo?

@mateusz_k Poważnie masz na imię Mateusz? Mam wrażenie, że co drugi człowiek ma tak na imię. A reszta to Michały. A pytanko takie: Jakbyś musiał wybrać to wolałbyś się nazywać: a) Zsuetam b) Mtuz c) Matipodajgałę d) Krateusz Krata e) Panaceusz
  • Odpowiedz
@divinuss Jak u ciebie w domu się mówiło na narządy rozrodcze gdy byłeś dzieckiem? U mnie "cipcia" i "siurdak".

Cześć @Rave77! Pytanko: w co byś włożył palca jakbyś musiał: a) w spleśniałe jajo strusia b) w kocią dupkę c) w torfowisko z nawozem d) w buzię węża ?
  • Odpowiedz