Wpis z mikrobloga

Cześć mireczki. Mam pewien problem z radiem od mojego Audi A3 rocznik:2002. Mianowicie po ponownym podłączeniu akumulatora radio przeszło w tryb blokady "SAFE" i trzeba wpisać czterocyfrowy kod, którego sprzedawca z komisu omieszkał mi załączyć do dokumentacji. Co mogę z tym zrobić albo gdzie się udać (najlepiej w okolicach Pruszkowa), żeby radyjko odblokować?
#audi #drive #motoryzacja #radio #pomocy
Distracted93 - Cześć mireczki. Mam pewien problem z radiem od mojego Audi A3 rocznik:...

źródło: comment_CgitqYn5SwjF7ynmyn31ilRrLziSLfze.jpg

Pobierz
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Distracted93: napisz post na spotted Twojego miasta na Facebooku. znajdzie się magik, a poza tym może masz napisane na radiu bo często tak bywa, sprawdź w książce serwisowej jeśli posiadasz może jest wpisany.
  • Odpowiedz
@Distracted93: To można przeoczyć, ale kod do radia powinien być na pierwszej stronie książki z instrukcją do radia, ewentualnie instrukcji do auta. Na pieczątce lub "wlepce". Może też ręcznie go ktoś napisał. Jak już będziesz miał "jakiś" kod to wpisuje się go przyciskami na radiu w sposób którego bez instrukcji nie da się samemu skumać, czy nawet zapamiętać.
  • Odpowiedz
@tamtokontojuzusunalem: w przypadku tego radia to chyba wciśnięcie RDS+scan.
@Distracted93: kod albo w ASO po Vin ale może być duża opłata, u jakiegoś magika w okolicy za opłatą, na forach poprzez podanie numerów radia. Ew kodu szukaj w papierach jak już wyżej pisali. Tylko jak źle wpiszesz kod wpadnie Safe 2 i będziesz musiał czekać godzinkę na ponowna możliwość wpisania kodu.
  • Odpowiedz