Wpis z mikrobloga

• 1203
Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfigurowany tak samo jak moje auto :D niby drogiazg, ale moge sobie popatrzeć na moje M5 nawet jak stoi w garażu (ʘʘ)
Oczywiscie model zajmie zaszczytne miejsce i postawie go na kominku obok zdjęć żony i syna ()

#bmw #m5 #carboners #samochody #motoryzacja
daeun - Mirki, kupiłem M5 i dostałem od dealera taki fajny model na półkę, skonfiguro...

źródło: comment_d7S7ACn4XXfwvoZKMqLZlsJT1zvQ2wct.jpg

Pobierz
  • 165
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: Gratulacje samochodu ;) zawsze się zastawiałem czym trzeba się zajmować żeby było mnie stać na takie M5. Z drugiej strony wiem że nigdy nie będzie mnie na to stać ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
@daeun widziałem, że fejk jak napisałeś ile rzekomo razem zarabiacie - 28k wspólnie xD przy takich przychodach to możecie sobie conajwyżej zwykłą serię 5 kupić. M5 F90, zakładając dobre doposażenie to 750k więc równowartość waszych (rzekomych) DWULETNICH PRZYCHODÓW CAŁEJ RODZINY. Zasady higieny finansowej wskazują, że nie kupuje się aut wartych więcej niż 6 wypłat. Tutaj 24, i to jeszcze podwójne. tl;dr;Jesteś zbyt biedny, żeby nawet baitować na bogactwo. xD
  • Odpowiedz