Wpis z mikrobloga

Od 3 tygodni się odchudzam i zrzuciłem 5kg. W ramach nagrody kupiłem sobie wagę co analizuje skład ciała za kilkaset złotych. Jako, ze waga szklana to wybrałem wysyłkę kurierem #dpd.

Dziś patrzę, przesyłka doręczona. Dziwne, nikt nie dzwonił, ktoś siedzi w domu. Patrzę na kamery, a tam #kurier trenuje rzuty moja przesyłka.

#dpd #kurierzy #gownowpis #odchudzanie
Dandy - Od 3 tygodni się odchudzam i zrzuciłem 5kg. W ramach nagrody kupiłem sobie wa...

źródło: comment_pSUlCFWz531w1k9BTkK6szUhFwon5LVF.jpg

Pobierz
  • 185
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@deeprest: zależy od miasta, u mnie poczta polska i inpost działają prima sort, a w innych miejscowościach wręcz przeciwnie. Ale akurat DPD i FedEx to największe ścierwo które w większości miastach to porażka.
  • Odpowiedz
@LukasDiesel: mój kurier z dpd jest najlepszy i jak mam możliwość to zamawiam tylko tak. Zawsze dzwoni, nie ma mnie to przyjedzie za np 4 godziny które zaproponuje jak już będę (raz zapomniał to jak zadzwoniłam to przepraszał jeszcze za to i był za pół godziny) itp itd
Zależy od kuriera i rejonu.
  • Odpowiedz
@LukasDiesel: u mnie DPD i DHL super bez zarzutu, a teraz mój rejon w DHL ma kolega, więc wgl bajka. Fedex rzadko miałem styczność, ale też bez problemów było. Pocztex kiedyś był złoto, ale kuriera przerzucili na inny rejon. InPost to taki rak odkąd tylko się pojawił
  • Odpowiedz
@Dandy: dlatego nie zamawia się kurierem - niech #!$%@? giną, tyle ile przygód już miałem z praktycznie każdym dostawcą to jakiś dramat...
  • Odpowiedz
W ramach nagrody kupiłem sobie wagę co analizuje skład ciała za kilkaset złotych

@Dandy: Ciało za kilkaset złotych? Gdzie można takie kupić? ( ͡º ͜ʖ͡º)

Nie prościej używać naszego pięknego języka precyzyjnie?

W ramach nagrody kupiłem sobie za kilkaset złotych wagę, co analizuje skład ciała.
  • Odpowiedz
@terwer358: To googlowska klawiatura. Lepiej to niż swiftkey czy inne gówno. W sumie to i bez "pełnego dostępu" będzie to lepsze niż aplowskie gówno, bo działa swype, ale nie będą działały podpowiedzi i wyszukiwarka.
  • Odpowiedz