Aktywne Wpisy
chris3d +98
Jestem tak stary, że pamiętam, że Wykop z początku był polską kopią digg.com (nawet nazwa ta sama tylko po polsku)
#ciekawostki #wykop
#ciekawostki #wykop
darydarylosu +1
Chłop postanowił pierwszy raz w życiu złożyć samodzielnie komputer. Obejrzał kilka filmów na YT, nawet jeden pokazywał że robiąc wszystko na odwal nie da się niczego zepsuć. Chłopu się jednak udało. Zepsuć. Nie wiem jak. Włożyłem starannie, zacisnąłem, założyłem chłodzenie CPU. Komp się nie uruchomił, zdjąłem wszystko a tu wygięte piny w sockecie AM5. MOBO do kosza czy serwis? #pc #pcmasterrace #elektronika #pytaniedoeksperta
Wszyscy wieszają psy na tej biednej dziewczynie, ale ludzie , przecież ona sobie tego dzieciaka sama NIE ZROBIŁA xD
Dlaczego nikt nie zapyta gdzie jest szanowny tatuś? ¯_(ツ)/¯ i czemu zostawił samą kobietę ze swoim dzieckiem i zniszczył życie jej i dziecku, odbierając mu szanse na normalne dzieciństwo.. kurde mirki, ja tam rozumiem że jest teraz powszechny hejt na madki i polki, ale badzcie chociaż troche obiektywni i miejcie resztki ludzkiej empatii i współczucia -_(ツ)/¯
Fajnie jest być nieodpowiedzialbym mezczyzną, co? zawsze można s--------ć, a co ma zrobić taka dziewczyna? Wyskrobać się czy sie rzucić pod pociąg?
Za komentarze o rycerzyku strzelam po mordzie.
#badoo #tinder #zwiazki #madki #p0lka #rozowepaski
Dziewczyny do 30 roku życia selekcjonują takich chłopaczków.
Bo, hihihihi, taki bad boi, tajemniczy, mroczny buntownik, łobuz kocha najmocniej.
Nie myślą głową, tylko c...ą, a
poluzowana ( ͡° ͜ʖ ͡°)