Wpis z mikrobloga

• 544
W gorących znalazł się wpis z nastolatką w ciąży, która ogłasza sie na portalu randkowym.

Wszyscy wieszają psy na tej biednej dziewczynie, ale ludzie , przecież ona sobie tego dzieciaka sama NIE ZROBIŁA xD

Dlaczego nikt nie zapyta gdzie jest szanowny tatuś? ¯_(ツ)/¯ i czemu zostawił samą kobietę ze swoim dzieckiem i zniszczył życie jej i dziecku, odbierając mu szanse na normalne dzieciństwo.. kurde mirki, ja tam rozumiem że jest teraz powszechny hejt na madki i polki, ale badzcie chociaż troche obiektywni i miejcie resztki ludzkiej empatii i współczucia -_(ツ)

Fajnie jest być nieodpowiedzialbym mezczyzną, co? zawsze można s--------ć, a co ma zrobić taka dziewczyna? Wyskrobać się czy sie rzucić pod pociąg?

Za komentarze o rycerzyku strzelam po mordzie.

#badoo #tinder #zwiazki #madki #p0lka #rozowepaski
daeun - W gorących znalazł się wpis z nastolatką w ciąży, która ogłasza sie na portal...

źródło: comment_o1bt5E5ucRVeFCVInzI1vETXF3O7ZJbc.jpg

Pobierz
  • 134
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@daeun: No właśnie, więc skoro obaj stwierdziliśmy, że kobiety w tej kwestii mają dużo gorzej to tymbardziej powinny zadbać o formę antykoncepcji, niezależnie od p----------y lub jej braku.
  • Odpowiedz
@daeun: lol, a ona co? Zamiast ogarnąć sie zyciowo to pisze na Tinderze z bolcami. Teraz nie to powinno byc na tapecie. Poza tym nie ma co sie oszukiwać "milosc" w tym wieku jest taka, a nie inna i moze mialaby z ojcem dziecka szanse sie zejsc za miesiąc lub dwa, ale nie c--j lepiej jebnac ogloszenie na Tinderka moja c--a jest wolna szukam ojca dla brajanka.
  • Odpowiedz
@daeun: Za swoją głupotę trzeba płacić, a ona szuka kogoś kto za nią poniesie cenę jej nieodpowiedzialności, czyli jelenia. Oczywiście jak znajdzie się chętny, to nie moja broszka. Każdy żyje jak chce.
  • Odpowiedz
nie to wcześniej napisałaś

dlaczego jak kobieta zajdzie w nieplanowaną ciąże to jest jej wina, a jak ciąża planowana to gratulacje dla faceta za robotnego penisa, p------i jesteście xD
  • Odpowiedz
@daeun: mamy 2019 i co za tym idzie 'trylion' sposobów/środków aby uniknąć nieplanowanej ciąży..Wiec serio trzeba być idiota by zaliczyć wpadkę.Reasumując oboje są winni i kompletnie mi jej nie żal,bo ma to tylko i wyłącznie na własne życzenie.
  • Odpowiedz
  • 0
@daeun Obecnie masz tyle środków antykoncepcyjnych że dziecko to albo planowane albo głupota. Tutaj masz drugi przykład i poprawne oceny tego zachowania. Nie wróżę jej inteligenci czy wierności.
  • Odpowiedz