Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@anonim1133: @weglowy: @abrahamus: Skończyłem

Przyprawy do solanki:
-sól
-kurkuma
Kolendra
Czarnuszka
Pieprz
Majeranek
Czosnek
Przyprawa staropolska
Ziele angielskie
Liście laurowe
I na drugi dzień zalane zalewą z liści laurowych, ziela angielskiego, cukru i jałowca
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@weglowy: Ja bardzej poszedłem w sterowanie temperaturą w kominie. A czas biorę na oko w zależności od grubości wędlin. Jak nie jestem pewien czy są już dobre to sprawdzam.
W komin to nie to samo co sprawdzić w mięsie. Ale są różne szkoły ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja wędze na prowizorce którą w koncu musze jakoś przerobić ale dopóki nie rozwala sie to nie ruszam. Swoją drogą z boku mam temometr