Aktywne Wpisy
antywojo +23
Wiele razy czytam, że Ukraińcy są z Polakami kompatybilni kulturowo, co nie jest prawdą:
a) Polacy bardziej przypominają Bawarczyków, gdzie silna jest religia, patriotyzm, tradycyjne wartości, piwo, jedzenie mięsa, estetyka, porządek, ale mamy też trochę wschodniej ułańskiej fantazji co powoduje mały chaos w kraju
b) Ukraińcy przypominają Rosjan, to w zasadzie ci sami barbarzyńcy, tylko chcą do Europy. Mentalnościowo to jest wschód, burdel, korupcja, bałagan, mentalność Mongolska
Dogadujemy się, bo mamy wspólne
a) Polacy bardziej przypominają Bawarczyków, gdzie silna jest religia, patriotyzm, tradycyjne wartości, piwo, jedzenie mięsa, estetyka, porządek, ale mamy też trochę wschodniej ułańskiej fantazji co powoduje mały chaos w kraju
b) Ukraińcy przypominają Rosjan, to w zasadzie ci sami barbarzyńcy, tylko chcą do Europy. Mentalnościowo to jest wschód, burdel, korupcja, bałagan, mentalność Mongolska
Dogadujemy się, bo mamy wspólne
1988BaZyL +231
Prawdę mówiąc nie spodziewałem się tak licznego odzewu, stąd ograniczenie do pierwszych pięciuset plusujących osób, o którym wspomniałem w kolejnych wiadomościach (następnym razem umieszczę taką informację już w pierwszym poście, aby nikt nie poczuł się pominięty).
Pozdrawiam wszystkich tych, których na liście nie zdołałem umieścić. Mam nadzieję, że będę miał okazję wpisać Was przy następnej zabawie. Ale i Wy należycie do tego bardzo licznego plusowego grona ;-)
#listaplusowiczow #glupiewykopowezabawy #poprostuglupiezabawy
Sponsor: Grupa Facebookowa z promocjami z chińskich sklepów
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen
Uważasz, że wołający nadużywa MirkoList? Daj znać @IrvinTalvanen
! @lawanty @Kicha12345 @herejon @MadIen @DeusVultV @napomorskaznim @Piottix @SemiDran_ @CJMac @psposki @Altru @wytrzzeszcz @laiter @Krysztal @Thunderbolt @takitamowoc @Sara_stara @LubieDresy @steadfast @putamala @Mawak @pingwinek_pikpoket @dedronek @AgentGecko @KotPrezesa1 @bedoe7s @For_Emma @6ruby @
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora