Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 10
Hej Mircy, czy jest ktoś kto mógłby mi zaproponować #praca lub #pracazdalna (lub chociaż wskazać miejsce w które mogę aplikować) w #bydgoszcz lub okolicach (mam własny samochód)?

Jestem osobą która stawia bardzo duży nacisk na własny rozwój i bardzo szybko i chętnie uczę się nowych rzeczy (teraz np. C++). Niestety, moje CV jest ubogie, bo w większości pracowałam na czarno w #copywriting, #ochrona (jednocześnie magazynier) i #logistyka, #bekaztransa i jako kelnerka w #gastronomia. Obecnie moją pierwszą legalną pracą była obsługa klienta/kasjer sprzedawca w pewnym sklepie w galerii. Z której zostałam zwolniona mimo tego, że bardzo szybko się uczyłam i codziennie byłam chwalona przez samą kierowniczkę.

Moim jedynym wymaganiem jest szacunek do mojej osoby i wypłata w czasie w którym się określono. Będę bardzo wdzięczna za jakąkolwiek pomoc. Po więcej informacji zapraszam do wiadomości prywatnej.
#szukampracy
  • 19
@hamskloss: moim zdaniem powinni albo przyjąć do pracy poniżej kompetencji, bo co to za powód, że ktoś jest zbyt wykwalifikowany. W tym roku mają zamiar przyjąć pareset osób, więc nie powinni rezygnować z takich osób. Jak ktoś aplikuje na drugą linie, ale nie chcą go wziąć na drugą linię, bo jest dopiero po studiach to oferują stanowiską na pierwszej, w drugą stronę też tak powinno działać.