Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Uzupełniając. W każdym razie pierniczę to, bo zdałem sobie sprawę jak bardzo takie coś źle wpływa na poczucie własnej wartości i że jest ciężko w życiu. że ja muszę czemuś sprostać, o czymś nie mogę mówić, czegoś się muszę wstydzić, itd.. A teraz właśnie stop.
Mam pracę jaką mam.. daje jakąś stabilizację, umowa na nieokreślony. wynagrodzenie takie że jak znalazałbym kogoś to dalibyśmy radę aby wspólnie wieść w miarę normalne życie. Wiele
  • Odpowiedz
@r5678: Skoro tego nie akceptujesz, to po prostu odstaw związki na bok. Widać, że chcesz pozostać sobą, wiec daj sobie na razie na wstrzymanie. Kobieta i związek to tylko dodatek do Ciebie, bez którego i tak jesteś spełnioną, spójną całością.
  • Odpowiedz
@r5678: cały sęk w tym, żeby trafić na podobną pod względem podejścia do życia drugą połówkę dla której Twoje zachowanie będzie właśnie normalne (a w ogólnym pojęciu chyba właśnie jest normalne, rzekłbym, że relacje między ludźmi polegają głównie na dawaniu.). W sytuacji gdy jedna osoba zaczyna wykorzystywać drugą jest patologiczna i koniec końców zakończy się w ten sposób, że osoba numer dwa zostanie wyeksploatowana do końca i albo będzie mieć
  • Odpowiedz
@k0rm: Jeden dominikanin powiedział mi kiedyś pewne znaczące słowa "******* (bo rodo) nie myśl tym tam sprzętem na dole tylko stań w prawdzie, bo relacje i miłość miłością ale nie za wszelką cenę, paradoksalnie podejdź z głową do miłości"
  • Odpowiedz