Wpis z mikrobloga

@nomadicgoogler: z call of duty, paczki po 4 mapki za 50-60 zł i rzadko kiedy w promocji a jeśli już to jakaś śmieszna zniżka. Tak samo gry cyfrowe kilka razy droższe niż pudełka dawno po premierze. Cod mw2 na ps3 na ps store bez promo 120 zł, w promo chyba za 80 zł był xD a pudełka po 10-15 zł. Inne gry z tego czasu już dawno poniżej 20 zł
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: No ok, rozumiem. Ale dlaczego uwazasz, ze jakas mocno niszowa gra [bo takie sa gry typu soulsgame] - bedzie potraktowana tak samo jak call of duty. Nie obraz sie, ale wymieniona przez ciebie strzelanka jest dla mas. Osobiscie uwazam ze jest durna - dotrwalem do cod4 i odpuscilem. No nic, życie pokaże jak bedzie, ale wg mnie Activision moze miec problem - jak podyktuje warunki o których mowisz, bo
  • Odpowiedz
@nomadicgoogler: szybkie cashgraby na znanych licencjach od nich też były dziwnie drogie. Nie mogą wcisnąć mikrotransakcji więc chociaż będą golić na dlc, które u from software są zawsze wysokiej jakości i właściwie obowiązkowe. Nie jest taka zupełnie niszowa, wiadomo że nie to co cod ale sprzedawać się będzie dobrze i przez długi czas.
  • Odpowiedz
@MisPluszowyZWadaWymowy: Musze sie po czesci zgodzic. No trudno, wzialem gow4 w premierze i lezy (zrobilem 1/3 i mnie znudzilo), mam RDR2 - czeka, to poczekam na Sekiro jak bedzie wariactwo cenowe.
Mam w co grac, kolejny run w Bloodborne tez mnie nie nudzi.

Dobra uwaga co do dlc u from!
  • Odpowiedz