Aktywne Wpisy
Angmac +377
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
WielkiNos +302
Wspaniała historia miłości polki z obcokrajowcem opowiedziana oczami jej matki. Można się wzruszyć.
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Ale oczywiście Polak musi zawsze wszystko zepsuć.
#p0lka #mokebe #logikaniebieskichpaskow
Jak poderwać dziewczynę która pracuje w maku, siedzę tu od pół godziny i co chwilę albo ona łapie moje spojrzenia albo ja jej, teraz przyjmuje zamówienia, więc szybko co powiedzieć żeby się udało mirkii(。◕‿‿◕。)
https://www.youtube.com/watch?v=xcUOTrlpSuI
Edit. Przeciez to nawet lepiej.
hm. jedyny minus takiego podejścia to to, że może Ci odmówić przy ludziach. albo może spanikować i zaniemówić. albo uznać to za żart. jak dajesz jej swój nr. + propozycję spotkania, to wtedy ona ma szansę to przemyśleć i w najgorszym przypadku po prostu nie odpisze/nie oddzwoni. no chyba, że jesteś odważny i