Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Ja 32 lvl w tym roku. Moja #rozowypasek skończyła 28. Jesteśmy ze sobą od 2 lat. Mieliście już rozmowę o dzieciach? Jak przez to przebrnąć? Moja cały czas naciska, że ją już praca w banku męczy. Chce bachora, bo nie wie ile jej jeszcze placówka będzie działać, bo jej zegar biologiczny tyka, bo dziecko po 30 to będzie z downem itp. #!$%@? mnie to już, bo nie jestem na
Rozejść się?
- Tak 61.4% (561)
- Nie 7.1% (65)
- Zrobić bachora 17.3% (158)
- Zrobić bachora później i przetrwać gadanie 14.2% (130)
Teuvo +370
#wykop przywróćcie plusujących na wierzch na wersji webowej tak jak było wcześniej, biauek kogoś ty zatrudnił, cholerne gamonie to się w głowie nie mieści co wy robicie z tym portalem (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#vegan2019 #weganizm #gotujzwykopem
@bizonsky no, ale twarog z warzywami to smak dzieciństwa.
i nie, soja nie smakuje jak: twarog, schabowy, mielony, truskawki czy kawa
soja to soja
jedyny smak jaki przychodzi do głowy na myśl o soi to "papier", bo jak coś jest do wszystkiego to jest do dupy... jak papier
Akurat wszystko zależy od tego, jak ja przyrządzisz :P Parówki sojowe są dobre, tofu jak dobrze się przyrządzi też... I masa innych rzeczy z soją jest spoko.
nie mam nic do takiego lifestylu... tzn
mam, ale co kto lubi.
Tylko jak czytam te pierdoły w kwestii smaku to się zastanawiam na #!$%@? niektórym ludziom w ogóle smakowe kubki XD
tylko mi nie mow ze na gluten nie reaguje nikt bo kazdy w jakimś tam stopniu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
polecam pyszny chleb z kaszy gryczanej - glutenu znikoma ilość (nie uczula), a mega prosty do wykonania i jest super ogólnie
wg tego filmiku
https://www.youtube.com/watch?v=8NbgRk7qoJo
mega prosty przepis ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ZdenerwowanyPajonk no możliwe, mi akurat gluten nie szkodzi jakoś bardzo więc jem.
bo ja tylko robilam do tej pory standardowa wersje niesmakowa
zastanawialam sie co dodac do tego chleba i chyba oliwki by pasowaly ale nie wiem czy nie zrujnuja chlebka