Aktywne Wpisy
cuks +5
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +3
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Wiadomo, ze konto usunąć jest ciężko, bo nie mamy żadnej alternatywy, a nie oszukujmy się - strata jednego wykopka nie będzie dla nich jakaś wielka strata, a ja - chcąc czy nie - jednak bym to odczul i by mi tego brakowało.
Oczywiście mógłbym usunąć konto i dalej przeglądać wykop, ale poza łatwością w obserwacji tagów, przede wszystkim szkoda mi mojej czarnej listy, bo bez tej jakoś ciężko mi sobie wyobrazić ten portal..
Dlatego oświadczam, że zamierzam zaprzestać wszelkiej mojej aktywności na wykopie.
Nie będę wykopywał / zakopywał, plusował, komentował, zgłaszał naruszeń, a już przede wszystkim (co i tak bardzo ograniczyłem jakiś czas temu z tym samych powodów) wrzucał swoich materiałów czy tworzył jakiekolwiek treści.
Chciałbym bardzo dodać jeszcze informacje o niewyświetlaniu reklam, ale niestety adblocka mam od dawna..
Będę całkowitym pasożytem korzystającym z dobra wykopu (bo tak, wykop fajny, tylko moderacja k...) nie generującym żadnych akcji poza tą jedna cyferka, że "istnieje taki użytkownik" i czasem coś otworzy..
I tak, oczywiście możemy stwierdzić, że nadal jakąś tam wielką stratą to nie będzie - co do samych treści, czy te które ja generowałem były bardziej wartościowe od patostremow, politycznych wojenek itp. nie będę się wypowiadał, bo nie do mnie należy ocena, każdy ma swój gust i powód dla którego jest na tym portalu - ale jakość czy nie, nawet według nich samych, byłem jednym z tych aktywniejszych użytkowników - w końcu mam bordo.
Idea wykopu mówiła, że jest on tworzony przez użytkowników - tworzenie kontentu i generowanie ruchu komuś, kto bezczelnie pluje nam w twarz i ma absolutnie w dupie ich zdanie jest co najmniej niesmaczne i źle bym się czul gdybym "nie uniósł się honorem" - nie mam zamiaru tworzyć czegoś, dla osoby która zachowuje się tak jak Białek.
Dlatego korzystając z tej chwili chciałem podziękować ludziom których tu poznałem i z którymi czasem rozmawiałem, za te dobre wspomnienia, jak również tym których nie znam, za dostarczanie nam treści i życzyć wszystkim upadku tego co się stało z tym serwisem, powstania lepszej alternatywy czy choćby zmiany szefostwa i moderacji.
#afera #wykop #moderacja #moderacjacontent #oswiadczenie
Pozwolę sobie dodać #kosmos #astonomia #ciekawostki i #gruparatowaniapoziomu , bo na tych tagach najwięcej się udzielałem. Jeśli ktoś jest zniesmaczony, że użyłem tych tagów do "propagandy" to szczerze przepraszam - już więcej tego nie zrobię, co wynika z powyższego.
Do rad @stormkiss dodam: nie klikaj w linki partnerów i generuj w pip ruchu.
Nie rozumiem, jak Ci się nie podoba opera to do niej nie chodzisz xD
Komentarz usunięty przez autora
Te wasze lamenty sa smiechu warte, zbyt powaznie traktujecie wykop. Mnie wpis o usunieciu konta w oglle nie dotknal a wy sie podniecacie jakby mama na was przeklnela.
Zaczniesz komentowac i wrzucac juz niedlugo wiec skoncz #!$%@? i sie tu manifestowac bo to gowno warte.
Dopiero to przeczytałem i jest mi z jednej strony bardzo smutno, ale z drugiej rozumiem Twój wybór i go szanuje.
Też chciałem olać to wszystko co robię i tylko (nie)śmieszne memy wrzucać.
Ale myślę że tym tylko wzmocnię pozycję Bilkoffa, bo nim mniej inteligentnych i rozsądnych osób tu zostanie tym lepiej dla niego.
Anyway, dziękuje za wszelka pomoc która dla mnie i dla wszytych zawsze byleś chętny udzielić i