Aktywne Wpisy
TSR44 +297
damianooo8 +9
#zwiazki #kiciochpyta #rozowepaski #niebieskiepaski #malzenstwo
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Czy własną żonę można zgwałcić? W sensie czy prawnie jest to tak zaklasyfikowane? Jeśli mam żonę a ona odmówi współżycia, wtedy ja ją do niego przymuszę siłą, to czy to jest prawnie uznane jako gwałt?
Pytam serio. Bo mi ta kwestia kompletnie umknęła ze świadomości. Jak jeszcze chodziłem do kościoła to pamiętam że kościół katolicki zabraniał kobietom odmawiania współżycia.
Well.. wygrałam konkurs organizowany przez Massachusetts Institute of Technology, którego celem było wyłonienie ludków z całego świata, którzy pojadą sobie na obóz naukowy pracować nad problemami sztucznej inteligencji (tak w ogóle).
Ja nad nimi pracuję tutaj, lokalnie, m.in. przy współpracy nad interfejsami mózg-komputer.
Cieszę się totalnie, ale muszę szukać wsparcia. Niestety, ze swoich oszczędności uda mi się ogarnąć tylko bilety lotnicze i zamieszkanie. Udział w obozie MIT to koszt który trochę ściął mnie z nóg, ale zdecydowałam wczoraj, że ruszę z crowdfundingiem i zwyczajnie zwrócę się do ludków wokół z prośbą o pomoc.
Więc jeśli ktoś zechce pomóc, będę po stokroć wdzięczna. Zbiórka jest zweryfikowana i transparentna, a jeśli macie pytania to piszcie proszę – odpowiem możliwie szybko.
Link: https://polakpotrafi.pl/projekt/bootcamp-offtotokyo
Studiowanie na dwóch kierunkach i pracę w organizacji
@AKAPony: @Wloczykij2: Szukam wsparcia wszędzie, crowdfunding to była wprawdzie moja ostatnia decyzja. Sponsorzy (firmy etc.) mogą również pomagać przez ten portal.:-)
@CantTakeMyEyes: Dzięki, tak właśnie zamierzam działać. Dziekanaty, rektorat, wsparcie prywatnych działalności.:-)
@Czerwonykaktus:
Może nie jest to konkurs w tym sensie, że robię np. rysunek plastyczny, rysunek jest ładny, rysunek wygrywa. Kryteria akceptacji zgłoszeń to w ogólności doświadczenie z nowymi
Manipulacja jest w samej
Co do CNK, to zapraszam koniecznie! Daj proszę znać wcześniej to pooprowadzam.:-)
Odnoszę się tylko i wyłącznie do sposobu w jaki zbierasz
Sami wymieniają dla kogo jest ten kurs:
1) Po co ci ta biznesowa wiedza w
Przecież to jest #!$%@? śmieszne żeby zapraszać specjalnie wybranych ludzi na takie wydarzenie i zdzierać z nich niemały hajs. Logicznie rzecz biorąc to porady o sprzedawaniu się na roksie nie wyglądają tak głupio, bo obok pożyczki, zbiórki i wygrania na loterii to chyba jedyna opcja na szybkie zebranie takich pieniędzy.