Aktywne Wpisy
keppo +214
Wyoming_ 0
Takie coś pojawiło mi sie pod okiem w ciagu jednego dnia. Dermatologa mam na drugą połowę lutego. Dość twarde, w dotyku nie boli. Martwić sie czy nie?
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
#dermatologia #chorujzwykopem #zdrowie
Well.. wygrałam konkurs organizowany przez Massachusetts Institute of Technology, którego celem było wyłonienie ludków z całego świata, którzy pojadą sobie na obóz naukowy pracować nad problemami sztucznej inteligencji (tak w ogóle).
Ja nad nimi pracuję tutaj, lokalnie, m.in. przy współpracy nad interfejsami mózg-komputer.
Cieszę się totalnie, ale muszę szukać wsparcia. Niestety, ze swoich oszczędności uda mi się ogarnąć tylko bilety lotnicze i zamieszkanie. Udział w obozie MIT to koszt który trochę ściął mnie z nóg, ale zdecydowałam wczoraj, że ruszę z crowdfundingiem i zwyczajnie zwrócę się do ludków wokół z prośbą o pomoc.
Więc jeśli ktoś zechce pomóc, będę po stokroć wdzięczna. Zbiórka jest zweryfikowana i transparentna, a jeśli macie pytania to piszcie proszę – odpowiem możliwie szybko.
Link: https://polakpotrafi.pl/projekt/bootcamp-offtotokyo
Poszła cegiełka, byśmy kiedyś mogli dzięki takiemu interfejsowi komputer-mózg mogli grać w gry jak w Sword Art Online ;)
Komentarz usunięty przez autora