Aktywne Wpisy
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
kamizdu +29
Macie jakieś pomysły jak podnieść poziom portalu? Bo #gruparatowaniapoziomu chyba już nie daje rady a kolejne #afera usuwają nam zacnych użytkowników
Komentarz usunięty przez moderatora
Na zacnych użytkownikach nie zarabiają, bo zacni użytkownicy mają poblokowane reklamy.
Wykop jedzie na napływie gimbazy, która tu lgnie, bo tu się komentuje patostreamy, a nie ze względu na content #gruparatowaniapoziomu. ¯\_(ツ)_/¯
Więc -- maja wywalone po całości na poziom portalu, bo to nie na poziomie portalu zarabiają a na ilości patologii.
Obawiam się, że to co ja sądzę, tak samo co sądzi dowolny inny użytkownik Wykopu -- nie ma dla @m__b @a__s @wykop absolutnie najmniejszego znaczenia, bo to nie nas monetyzują. ¯\_(ツ)_/¯
@wytrzzeszcz: Jeżeli uczestniczyli w tych g---o-aferach to raczej zacni nie byli.
Czy to jest aluzja do mnie ?