Aktywne Wpisy

McBreed +237
poszedłem na grzyby a tam takie coś, jakiś nowy gatunek???
źródło: 1000010794
Pobierz
Za granicą
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież
Ponad 6 lat doświadczenia w zawodzie w kraju anglojęzycznym, certyfikaty zawodowe, angielski płynny jak miód, zarobki powyżej medialnej krajowej które sami oferowali i nawet się nie pytali ile bym chciał, przy zmianie firmy od razu na rekrutacji informują że top 1 kandydat ze względu na w/w fakty, a doświadczenie w największych firmach branżowych w UK.
Meanwhile in Polska
Firma odrzuciła aplikację bo 5k brutto to za dużo dla nich, mają studentkę która będą uczyć za minimalną na umowie na zlecenie i będzie za tą stawkę robić na 3 zmiany.
Przecież

#motoryzacja #podroze i trochę #rakcontent
źródło: comment_3RKkRNF4hY6hMKyBMbVqBoPv3Ji1lCBd.jpg
Pobierz@hpiotrekh: analogia opa jak najbardziej trafna, twoja jest co najwyżej nieudanym sarkazmem.
@Asfalt_Drobiowy: ciężko być dobrym kierowcą mając uprawnienia od dwóch miesięcy. Czy jest słabym kierowcą to nie wiesz, wiadomo jednak na pewno, że jest świadomym kierowcą i to się bardzo chwali. W przeciwieństwie do wielu sebków w bmw innych jeżdżących szybko i bezpiecznie "bo oni już 30 lat jeżdżo".
@Krupier to przeczytaj pozostałe zamiast oceniać po jednym.
Smutne z drugiej strony jest oglądanie procesu januszenia tego portalu, no ale co zrobisz.
Komentarz usunięty przez autora
Sam jako świeżak podobna trasę zrobiłem jednak nie robiłem lub przynajmniej nie planowałem tyłu przerw a tym bardziej drzemki. Ale tak jak napisałem choć na wykopie widzę ciężko z wyrozumiałością.. to sprawa opa ile będzie tam jechal. Sam się będzie z tego śmiał kiedyś.
Komentarz usunięty przez autora
Nie zapytał normalnie tylko d-----ł zarzutkę dla pelikanów. Zaplanowane przerwy co godzinę mnie rozwaliły (przerwy ok ale co godzinę?) A już nocleg na 850km odcinku to imho kij w zarzutkowe mrowisko.
Zaraz faktycznie będą pytania że ktoś chce iść po bułki i czy potrzebuje do tego torby combat z uranu i pajęczej sieci, czy wystarczy zwykła xD