Wpis z mikrobloga

ty myśleniem tez nie grzeszysz skoro nie potrafisz połączyć mojego wpisu z wpisem opa xD

@hpiotrekh: analogia opa jak najbardziej trafna, twoja jest co najwyżej nieudanym sarkazmem.
  • Odpowiedz
po prostu pokazuje jego obraz jako słabego kierowce, który nie jest pewny swoich umiejętności

@Asfalt_Drobiowy: ciężko być dobrym kierowcą mając uprawnienia od dwóch miesięcy. Czy jest słabym kierowcą to nie wiesz, wiadomo jednak na pewno, że jest świadomym kierowcą i to się bardzo chwali. W przeciwieństwie do wielu sebków w bmw innych jeżdżących szybko i bezpiecznie "bo oni już 30 lat jeżdżo".
  • Odpowiedz
@StachZielonka: niby spoko. Opa sprawa jak sobie podróż rozłoży. Jednak robiąc przerwy co kawałek przepadnie mu pół doby hotelowej xD.
Sam jako świeżak podobna trasę zrobiłem jednak nie robiłem lub przynajmniej nie planowałem tyłu przerw a tym bardziej drzemki. Ale tak jak napisałem choć na wykopie widzę ciężko z wyrozumiałością.. to sprawa opa ile będzie tam jechal. Sam się będzie z tego śmiał kiedyś.
  • Odpowiedz
@zielonestopylucyfera daj spokój, zapytał się normalnie... A potem zdziwko że tyle wypadków jest

Nie zapytał normalnie tylko d-----ł zarzutkę dla pelikanów. Zaplanowane przerwy co godzinę mnie rozwaliły (przerwy ok ale co godzinę?) A już nocleg na 850km odcinku to imho kij w zarzutkowe mrowisko.
  • Odpowiedz
  • 1
@StachZielonka Bo 850 to można zrobić każdym zalanym pod korek autem w jeden dzień?
Zaraz faktycznie będą pytania że ktoś chce iść po bułki i czy potrzebuje do tego torby combat z uranu i pajęczej sieci, czy wystarczy zwykła xD
  • Odpowiedz
@StachZielonka: @ameliniowyguzik: @Krupier: no bezpieczeństwo bezpieczeństwem, ale serio pochwalacie przerwy co godzinę? xD Przecież współpasażerowie go zabiją. Do tego spanie po przejechaniu 400km, no super. Fajnie, że dba o bezpieczeństwo ale to wygląda jak ta pasta o alpiniście co się aklimatyzuje wchodząc na rysy.
  • Odpowiedz
@StachZielonka ja jeblem na lajcie na raz z Wenecji do Poznania z jedną przerwa na siuru i tankowanie pod Monachium Meganka 1.6 czyli bez z-----------a, niech nie przesadza z koniecznością przerw co godzinę..
  • Odpowiedz