Wpis z mikrobloga

@lyman11: DOBRZE ZE TO WSTAWILES BO JUZ MIALEM KUPOWAC ALE JAK TO TAK WYGLADA TO NIE KUPIE NA KONSOLE BO MAM PLEJSTEJSZYN CZTERY I W WIEDZMINA TAKIEGO NIE BEDE GRAL I KUPIE SE LEPIEJ GOD OF WARA RDR2 ALBO SPIDERMANA CZY ONE TEZ NA KOMPIE LEPIEJ WYGLADAJA?
  • Odpowiedz
@lyman11: O KURDE TYPIE ALE MNIE NABRALES HEHEHE W TAKIM RAZIE CHYBA SE KUPIE TEGO WIEDZMINA NA MOJOM KONSOLE ALE JA JESTEM GLUPIUTKI PEWNIE DLATEGO JESTEM KONSOLARZEM A NIE PRAWILNYM FAJNYM GRACZEM NA KOMPUTERZE TYLKO TO BYM ZROZUMIAL ZART TWOJ
  • Odpowiedz
@lyman11: ja gram teraz na ps4pro i wcześniej grałem w AC odys i jest trochę przeskok ale gra się zacnie i miło tylko to sterowanie ciężkie ale powoli się przyzwyczajam :D wiec nawet w 2d jak gra jest dobra to się dobrze gra :D
  • Odpowiedz
@lyman11: śmieszki, śmieszkami ale... w 2018 PC nie ma żadnych gier, które by biły to co jest na konsole.
Co ma pecet na wyłączność? Oh... nic, AC Odessey, TombRider czy BFV (najładniejsze graficznie) są też dostępne na PS4 ale w drugą stronę d--a boli bo nie pogra się w hity 2018 jak RDR2, Spiderman, Horizon, GOW, Uncharted4 a te graficznie są lepsze niż cokolwiek co wyszło na PC w 2018.
  • Odpowiedz
w 2018 PC nie ma żadnych gier, które by biły to co jest na konsole

@WLADCA_MALP: Prawie wszystkie gry na PC biją to co jest na konsole. Nawet GTA wygląda o niebo lepiej.
O możliwości odpalenia hitów typu Factorio nie wspomnę. Na konsolach go nie znajdziesz.
  • Odpowiedz
@void1984: @Jerry664: mam 8GB 1070 i tak kupiłem w listopadzie PS4 żeby móc grać w najlepsze gry... czego nie rozumiecie? Tak, strzelanki czy strategie ogrywam na PC, Wieśka też kończyłem na PC i nie kupię go na PS4. Jakbyście pograli w GOW czy Spidermena to byście zrozumieli, że gry na PC to bieda....
Co z tego że PC ma lepsza grafikę na tych samych tytułach od PS4... jak
  • Odpowiedz